Костадин Хазуров ще играе отново в ЦСКА

Нападателят обаче ще облече екипа на алтернативния ЦСКА 1948

Това обявиха от клуба, където той днес проведе първо занимание. За него това е завръщане в Трета лига, след като вече бе реализатор №1 на ЦСКА във „В“ група и спечели Купата на България с тима на Христо Янев. Роденият в Гоце Делчев офанзивен играч, чиято футболна кариера започна в местния „Пирин“, а след това премина през „Пирин“(Благоевград) е рекордьор при 31-кратните шампиони. Той държи рекорда за най-много попадения в един мач за „армейците“ заедно с Петър Михайлов (1951). Двамата имат по шест попадения в една среща с червената фланелка.

До момента Костадин Хазуров поддържаше форма с тима от родния си град, след като си тръгна от „Нефтохимик“, където риташе през последната година. Това разпали фантазията на местните фенове, но с пристигането си при „армейците“ за момента слага край на спекулациите по негов адрес.

Появата му на лагера на ЦСКА 1948 не означава все още, че е подписал. След като се включи в тренировъчния процес на отбора на Валентин Илиев, той ще има възможност да прецени условията и обстановката, които, ако бъдат по вкуса му, ще се присъедини към тях с идеята да помогне за класиране за Втора лига, каквато е целта пред отбора.

До момента ЦСКА 1948 привлече юношите на ЦСКА Тони Стоичков и Димитър Маймунков, бранителя Денис Пидев от „Локомотив“(София) и бившия национал Кирил Котев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене