Актьорът Владимир Карамазов ексклузивно пред toppresa.com: Възхитен съм от едно райско кътче край Гоце Делчев!

След гостуването си в Гоце Делчев през миналата седмица, актьорът Владимир Карамазов каза:

… Искам да изкажа истинското си възхищение от едно местенце в България, направено от българи. Искам да го направя, защото аз лично не попадам често на подобни райски кътчета, по-скоро попадам на типичната българска работа във всяко едно отношение. Става дума за хотелския комплекс в Гоце Делчев – Uva Nestum Wine & SPA. Направи ми огромно впечатление не само как изглежда, а най-вече обслужването на световно ниво – възпитаният персонал, мисълта за гостите на хотела и безупречното обслужване. Мястото е уникално! Освен страхотните басейни, тенис кортове, малката открита сцена собствениците са направили истинска райска градина. В нея има лебеди, патици, елени, морски аквариум, огромни масиви с лозя, собствена ферма, собствена градина с плодове и зеленчуци. Виното е собствено производство, както и храната. Всичко е произведено в градините и фермите на хотела. Истински био храни.
Ние отсядаме за втори път в този хотел. Първият път нямахме време да го разгледаме подробно, защото само пренощувахме, беше по-време на голямото ни турне през есента на 2016. Но този път имахме два дни. Два дни, през които наистина се чувствах горд, че в България има подобно място.
Ако някой ден трябва да покажа на чужденец части от България, задължително ще го заведа в Uva Nestum Wine & SPA и околностите на Гоце Делчев.
Искам само да кажа, че това не е платена реклама, това е истинско мое впечатление, защото трябва да се обръща внимание на хора, които работят, така както трябва да се работи и правят нещата с любов и размах, а не по-познатия на всички български начин.
Играхме за втори път пред пълен салон в Гоце Делчев и благодаря много на публиката и гостоприемството на Неврокоп…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене