Без категория

местния печат

печат

“Вяра”

Поредна драма в миньорския град преди баловете: Пиян съученик без книжка уби абитуриентката Габриела Христова в Перник

18-годишната абитуриентка Габриела Христова от Гимназията по икономика в Перник загина в зверска катастрофа. Зад волана на колата е бил неният приятел Илиян Иванов, който е шофирал пиян и без книжка. Трагедията се е разиграла сутринта около 6,30 ч., съобщиха от полицията. Габриела Христова и приятелят й Илиян Иванов са се прибирали от купон. На улица „Протожерица” в Перник младежът изгубил управлението над автомобила си „Фолксваген Голф” и се забил в дърво. То се прекършило, а момичето, което е било от страната на удара, е пострадало тежко. Габриела е била цялата изпотрошена. То е закарано в болница, където въпреки усилията на лекарите към 9 часа починало.

Дъщерята на Силвана Ханджийска, приятелка на треньор номер 1 по волейбол Найден Найденов, шашна с хип-хоп „България търси талант”

Благоевградчанката Исабел Гатева се представи блестящо в едно от най-гледаните телевизионни предавания в момента – «България търси талант». Исабел е дъщеря на Силвана Ханджийска, която е приятелка на треньор №1 на волейболен клуб «Марек Юнион-Ивкони» – Найден Найденов.

Над 1500 дойдоха за старта на мотосезона в Благоевград, бизнесменът Евгени Крънджилски вози с АТВ двете си внучки

С водосвет за здраве и без произшествия откриха мотосезона на полигона до картинг пистата край Благоевград. Службата отслужи отец Георги Илиев, а организаторът, собственикът на “Нико мотор” Николай Янчев, обясни, че тази година се включват гости от мотоклубове от София, Кюстендил, Перник, Петрич, Сандански и Своге.

Фенове на отбора на Бойко Борисов налетяха с юмруци и строшени седалки срещу привържениците на „Марек” в Елин Пелин

Фенове на „Марек” ядоха бой от публиката на „бистришките тигри”. Яките момчета, които викат на мачовете на Бойко Борисов, налетяха на дупничани с юмруци, бутилки и счупени седалки. Развилнялата се тълпа беше озаптена от охраната на стадиона, преди да се стигне до кръвопролитие. Мачът бе прекъснат в 75-ата минута. В мелето по най-хулиганския начин се включи Николай Божов. Партньорът на Бойко Борисов в атаката на най-известния селски тим на България пресече стадиона и тръгна да раздава юмручно правосъдие в публиката. Той бе озаптен от играчите на „Марек”, съдията справедливо му показа червен картон.

Адвокат Катя Кардашева от Гоце Делчев удари 10 бона от лотарията, с парите ще ремонтира дома си

10 000 лева спечели гоцеделчевската адвокатка Катя Кардашева от националната лотария. Съдбата сложи в ръката на  Кардашева най-високата карта с номер 41, с която тя завъртя колелото на късмета и определи джакпота на всики участници в размер на 150 000 лева. От вълнение адвокат Кардашева допусна две фатални грешки и си тръгна с 10 000 лв.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене