„Това не е побой, а опит за убийство“… проплака Росица Чаушка, майка на зверски пребития Станислав по време на музикалните награди на БГ радио!!!

За пореден път читатели  на Топ Преса се обръщат към нас с молба да свършим работата на институциите. На онези чичковци и лелки в добре обзаведени офисчета, които нищо неправият срещу заплатите си.  Което от една страна е хубаво, то всеки се мечтае за подобно хранилка – пардон работа. Голяма част от тези индивиди са назначени на тези постове само и единствено защото са членове на дадена политическа партия. Но това е тема на друг разговор… Това което ще прочетете след малко, само ще ви погнуси още повече за това, че всички ние сме имала нещастието да се родим в тази тъпа държава в която цари беззаконието а от съвременната младеж нищо не става. Девойките се татуират а младежите скубят вежди и крайници за да бъдат нежни… Има и други индивиди, от най лошият вид с най – много комплекси. Едните с мощни автомобили и празни глави, а другите химици с напомпани мускули които само търсят с кой да се забият…

Местните саитове и ежедневници гръмнаха: Пребиха зверски 23-годишен младеж след концерта на БГ Радио

“23-годишен младеж е открит тази сутрин в безсъзнание след нанесен му побой край казармата в Благоевград, която снощи събра хиляди за концерта на БГ Радио. Състоянието му е тежко. Към 8.45 часа тази сутрин преминаващи по черния път между казармата и сградата на ЧЕЗ открили окървавения С.Ч., който бил в безсъзнание.  Транспортиран е до МБАЛ-Благоевград, направените му изследвания са установили черепно-мозъчна травма, хематом и фрактури по цялото тяло. Всеки момент ще бъде транспортиран за столична болница. Младежът не е ограбен, има рана на главата, край него е имало златна верижка. Не е ясно  колко часа е стоял край черния път. Снощи на сцена в парк „Македония”, който вчера бе открит с водосвет и намиращ се на територията на поделението, няколко хиляди души се събраха за връчването традиционните награди на БГ Радио. Полицаи от Второ РУП работят по изясняване на инцидента”.

С.Ч., просто С.Ч.,… И това беше, никои не се поинтересува какво се случва със С.Ч., или кои са извършителите на побоя… а дали е било побой  въобще. От това което научих от Росица Чаушка майка на зверски пребитият Станислав Чаушки има вероятност синът и да е блъснат с кола и да е довлачен до черният път. Росица Чаушка, ме срещна на улицата, беше със съпругът ѝ… Двамата родители изглеждаха съкрушени от това, че 13 дни синът им не се подобрява, от това че с разследването нищо не се случва, защо ли???

Скъпи читатели, представям ви разговорът които направихме с Росица Чаушка, в едно кафене в кв. “Струмско”. В предварителният ни разговор Росица сподели, че е избрала да гонвори единствено пред Топ Преса, защото е наша редовна читателка, наблюдава работата ни и вярва в силата на нашата медия, за което ѝ благодаря.

Г-жо Чаушка, представете се на нашите читатели и кажете за какво потърсихте Топ Преса?

– Казвам се Росица Чаушка. Майка съм на пребитото момче от Благоевград – 23 годишния младеж Станислав. То беше пребито по време на наградите на БГ радио на 16 срещу 17 юни 2017 г.

Твоите спомени какви са от вечерта. Той какво ти каза?

– Не го бях виждала от обяд на 16.06.2017 г. Бил е на гости при приятел на ул. “Свобода” . Този приятел му вика в 22.50 ч. такси като е казал на таксиметровия шофьор да кара за Струмско, но впоследствие може би някой му се обажда или незнам какво се е случило, защото телефона още не е разкодиран… но той слиза на кръговото при ЗМК. Оттам вече му се губят всички дири.

Тоест той не е имал планове да ходи на тези награди.

– Не не е имал такива планове. Искал да се прибира за Струмско. Защо е слязъл там незнам. Дали от любопитство е искал да иде. Идея си нямам.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Bayraktarski

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене