Георги Цилев е новият президент на Ротари клуба в Петрич за периода 2017-2018г.

На официална церемония в комплекс „Авалон“ президентският пост на Ротари клуба в Петрич бе предаден от досегашния президент Адриана Христова, която е собственичка на туристическа фирма, на бизнесмена и управител на банков клон в южната община, Георги Цилев.

Тържествената част от събитието бе връчването на огърлицата на Георги Цилев, който разбира се с гордост и радост прие да изпълнява задълженията на президент и активно да работи през тази ротарианска 2017-2018 година.

Официално бе сменен и бордът на Ротари клуба в Петрич. За Вицепрезидент бе издигнат бизнесменът Станислав Ласков, за секретар бе избран Любомир Григоров, церемониал- майстор -Георги Хаджимаргаритов и ковчежник (касиер) – Вили Стоева.

Ексшефката на Ротари клуба Адриана Христова направи отчет за дейността на клуба през нейния мандат на управление. Една от най-значимите инициативи на клуба е „Чиста питейна вода в училище за децата на Петрич”. За целта бяха инсталирани в 5 основни и 3 средни училища в Петрич пречистващи устройства на базата на нано технологиите, където водата преминава през специални филтри и от чешмите в училищата тече чиста вода.

Гости на тържественото събитие бяха ротарианци от южния град със семействата си, близки и приятели- съмишленици на клуба.

Ани Георгиева/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене