Видео : Благодарение на Община Гоце Делчев и вестник Топ Преса – Артисти от ТВ сериала „Под прикритие“ играха благотворително в Дома за стари хора в Гоце Делчев

IMG_4288„Не може да бъде“ е едноактната пиеса, която познатите артистите Ивелин Найденов и Венци Янков от популярния телевизионен сериал „Под прикритие“ представиха пред обитаващите Дома за стари хора в Гоце Делчев. Камерното представление бе играно и за гражданите в Дома на културата.

Да се организира безплатно театрално представление за хората в социалното заведение е идея на генералните спонсори – община Гоце Делчев и вестник Топ Преса, които по този начин се включиха в инициативата „Да бъдем добри не само по Коледа“.

Комедийната пиеса „Не може да бъде“ и прекрасната игра на актьорите ни зареди с толкова много положителни емоции, че това събитие ще го запомним за винаги – споделиха зрителите.

Възрастните хора изказаха благодарността си и към спонсорите – община Гоце Делчев и вестник Топ Преса, освен за това, че са им създадени прекрасни условия за старините, но се грижат и за културния живот на пребиваващите в дома.

„За нас беше огромна чест да играем това представление за вас. Ще бъде много щастливи, ако наистина сте се забавлявали и сме ви доставили удоволствие, това е единствено важно за нас“, каза след представлението от името на актьорите Венци Янков.

IMG_4281IMG_4283IMG_4276IMG_4287

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене