Кристиян Ушатов срещу благоевградските ченгета: Аз съм виновен и ще си платя глобата, а защо си затварят очите за другите нарушители?!

Скъпи читатели, ще ви запозная с човека, опълчил се на благоевградските ченгета. Като разбрах какво се е случило веднага го потърсих, хей така с кеф да му стисна ръката… Защото ми се иска повече хора да бъдат като него и да си знаят правата. Той обаче не е кой и да е, а е много наясно със законите. Неговото име е  Кристиян Ушатов, син на популярната благоевградска адвокатка  Величка Ушатова. Кристиян, поканих те в офиса на Топ Преса, за да разкажеш какво точно стана. С теб ме свърза  Ваня Янева от Blagoevgrad-NEWS. Местни  ежедневници писаха за скандала, но преписваха едни от други. Ние като най-голямата югозападна медия, неможем да си позволим да преписваме, затова искаме ти да разкажеш какво се случи… Защо от 10 паркирани автомобила глобиха теб?

– Защото не си трая… Поискаха ми талона на колата, но аз им отговорих, че след като съм извън автомобила мога да им дам само личната си карта. При което ми казаха, че много знам закона.

Ааа… тях ги е притеснило това, че ти наистина си запознат със законите?

– Да, и ми казаха… защо просто не сведеш глава и си признаеш, че си в грешка и да се разберем… Казах да правят каквото решат.

Полицаите познаваха ли те?

– Мисля, че не… и аз не ги познавам, а и те не се представиха, което е задължително. Преди да започнат разговора си с мен трябва да се легитимират.  А те със спирането на служебният си автомобил ме попитаха дали се ебавам с тях.

Стига бе… как стана това?

– Бях спрял за престой на ул. „Джеймс Баучер“, където имаше десетина паркирани автомобили. Полицаите минаха с патрулката и питаха на кой е BMW-то и казаха да се премести. Аз си стоях там.Ако искат да ми пишат акт. ОК… Направиха едно кръгче и спряха с думите: “Ти ебаваш ли се с мен?” със заповеднически тон.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Bayraktarski

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене