Тодор Паланков отново ще рита за „Пирин“

Отборът на „Пирин“(Благоевград) може да се похвали със силен трансферен ход

Тодор Паланков от снощи започна подготовка с “орлетата” и ще играе за благоевградчани през новия сезон. Старши треньорът на благоевградчани Милен Радуканов разкри, че Паланков е дал съгласието си да облече отново зеления екип, но ако дойде оферта от чужбина, ръководителите няма да го спират.

През последните четири сезона роденият в Елешница опорен халф носеше екипа на „Черно море“, но договорът му изтече това лято и той идва като свободен агент на стадион “Христо Ботев”. Подобен беше случаят с Божидар Васев, който тренира с „Пирин“, но сега е на проби в полския „Висла“(Плоцк). Договор с клуба е подписал Анди Рения. Бившият играч на „Левски“(Карлово) изкара пробен период и Радуканов е харесал неговите качества.

Отборът на „орлетата“ от днес е на лагер в Банско. Тренировките са  двуразови, като в първите занимания ще се набляга главно на тичане за подобряване на физическата подготовка, а във вторите тренировки ще се обърне внимание на играта с топка. Към този момент Милен Радуканов разполага с 18 полеви футболисти и трима вратари. Иван Цветков не е с отбора в Банско.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене