Чудо! Филипинец оперира българи с голи ръце

най-големите феномени на нашето време.

Ритуали

 „Още в самото начало, когато влезе, Орбито застана и започна да прави някакви ритуали. После застина за кратка медитация. Може би за около две минути стоя така. Когато отвори очи, посочи трима души и ги помоли да напуснат“, докладва очевидецът. Всички много се смутили, но както по-късно се разбрало, филипинецът изгонил хора магове, които искали да вредят и да смущават божествената енергия, с която прави операциите си.

После, за изненада на нашия информатор, Алекс Орбито направил дузина безкръвни операции. Понякога цялата ръка прониквала в стомаха на болния. Филипинецът вадил отвътре нещо. Накрая слагал двете си ръце и затварял раната с енергия. В резултат кожата сама се затваряла, все едно че нищо не е било.

През 2013 г. Орбито дошъл отново на частна лечителска визита. Пациенти от уста на уста разказват, че тя отново била обвита в мистерия и секретност. За целта е била наета къща в Банкя, където той изцелил доста народ.

Ръце в плътта

„Тялото е 80% вода и ръката ми влиза в него, както влиза във вода. В тялото пръстите ми стават като магнит. Привличат болестта, която аз „изваждам“. Но не аз лекувам, а Бог го прави чрез мен. Иначе, ако имаше университети за такива операции, отдавна да имам диплома“, описва своя метод Орбито, правейки паралел с конвенционалната медицина.

Светецът на 21. век, както още го наричат, е роден през 1940 г. в малко градче в северната част на Филипините. Заради немотията там и днес хората разчитат основно на билколечение и шамански практики. Орбито от малък е заобиколен от тях, тъй като родителите му са лечители. Когато е 7-годишен, се случило първото свръхестествено знамение в живота му. Азиатската страна е разтърсена от силно земетресение. В този момент Алекс работел на полето. Той си спомня, че много се изплашил, паднал на колене и започнал да се моли. В този момент небето се притъмнило и от него се спуснал светъл лъч, който придобил формата на кълбовидна мълния. Тя ударила малкото дете и то паднало по гръб. След този случай детските му очи придобили вид, сякаш са на мъдър старец.

На 14-годишна възраст Орбито отново получава поличба. Той сънува как покрай къщата му минават хора, носещи парализиран човек. Не минала и седмица, при него дошло момче, чиято майка била на легло от 10 години. Без да се бави, малкият Алекс, който тъкмо закусвал на верандата си, отишъл в къщата на болната. До леглото й намерил шишенце с кокосово масло. Намазал краката й. Орбито признава, че в онзи момент не е знаел какво точно да прави. Затова просто започнал да се моли на Бога. В този миг парализираната се изправила и започнала да крачи. Това било първото чудо в живота на бъдещия лечител, а новината се разнесла мълниеносно из целия град.

 Христова енергия

Сред пациентите на филипинеца са знатни особи, политици и обикновени хора. „Към момента около един милион души са минали през ръцете ми“, признава чистосърдечно лечителят. Няколко месеца от годината той лекува във Филипините, а през останалото време обикаля света. Оперира болните буквално като на конвейер. Орбито споделя, че силата му никога не свършва, защото прави чудесата си с помощта на Христовата енергия. А тя помагала и на богаташа, и на бедняка, и на праведния, и на грешния.

Интригуващи са срещите на чудотвореца с шейха на Дубай, чиято охрана го заплашила, че ако не излекува милиардера, за три дни ще му се случи случка. „Какво ли не съм преживял. Лекувал съм кръстник от италианската мафия под насочени дула на оръжията на охраната му. Добре че всички тези хора оживяха“, шегува се филипинецът. Световноизвестната актриса Шърли Маклейн също е сред пациентите му. Носителката на „Оскар“ имала сериозни проблеми с бъбреците и дебелото черво, но Алекс Орбито я спасил, използвайки само двете си ръце. “По време на операциите не усещах болка, а само бълбукащи звуци. Тя бяха предизвикани от кръвта и разместването на органите от една страна на друга“, описва свръхестествените операции Маклейн.

Както вече споменахме, доста българи също са минали през ръцете на целителя както у нас, така и в лазарета му в Азия. Той е организиран като комуна, в която има бамбукови къщички, места за хранене, медитация, духовно пречистване и лечение. В центъра на приказния ансамбъл има огромна пирамида за фокусиране на лечебна енергията от Космоса.

Столичанка, болна от рак, предприела пътуване в далечната страна, тъй като докторите у нас я отписали. Жената стояла в Куезон Сити (Манила) около седмица. Щом се върнала, си направила нови изследвания, а докторите останали в потрес, че от онкологичното заболяване нямало и следа. Фенове на филипинеца разказват, че той невинаги успява да помогне, особено ако се касае за „кармично заболяване“ или човекът продължи да води стария си начин на живот. Една българка, болна от епилепсия, обаче след намесата му оздравяла напълно.

 Заветът му към нас

 През 2015 г. Алекс Орбито отново дойде у нас. Тогава визитата му бе отразена доста шумно. Той дори се качи на Седемте рилски езера и танцува свещения танц паневритмия с последователите на Петър Дънов. Лечителят не скри своето възхищение от силата на мястото. Според него в Рила планина трябва да се медитира, за да се усети „свещената връзка между Бог и енергията на живота“.

Съветът, който Орбито даде на българите, бе да се научат да обичат и уважават другите и да мислят позитивно, защото „негативната мисъл се съсирва“ и се превръща в болест. И най-важното – да прощаваме, защото „сърцето, дало прошка, е най-големият лечител на тялото и душата“.

struma.bg

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене