„Септември“(Симитли) започва подготовка на 3 юли. Ще тренира на стадиона в Крупник

Точно за 18.00 на стадион „Септември” в Симитли възпитаниците на Спас Стоименов трябва да бъдат на линия

Преди старта стана ясно, че до момента завършилият на второ място в последното издание на Югозападната Трета лига, е успял да договори контроли с отборите на „Марек“, ЦСКА, „Хебър“, „Рилски спортист“, „Пирин“(Гоце Делчев) и „Пирин“(Разлог). За 90% от контролните срещи са насрочени и датите като първата от тях ще бъде на 12-ти юли (сряда) с „Марек“ и ще се състои в Симитли.

На 15-ти „Септевмри“ излиза срещу ЦСКА-1948. На 19-ти юли е уредена контролна среща с „Хебър“, на 22-ри юли, симитличани ще излазат като гост на „Рилски спортист“ в Самоков, 29-ти с „Пирин“(Гоце Делчев), на втори август Септември излиза срещу „Пирин“(Разлог). Датата 26-ти юли все още е свободна, а ръководството на отбора от Симитли търси противник за среща на тази дата.

Тренировките на отбора ще бъдат на стадион „Арена” Крупник, където базата е в перфектно състояние. „Имаме много надежди за следващия сезон, през лятната подготовка в отбора ще качим, 6 или 7 момчета от състава на юноши старша възраст. Ще наблюдаваме тренировките и ще преценим кои да останат в представителния ни отбор. Основната ни цел е да запазим гръбнака на отбора, който изградихме през предишния сезон и да ставаме все по- добри.

Желанието на целия спортно -технически екип е да сме водещ отбор и през следващия сезон”, коментира старши-треньорът на „Септември“ Спас Стоименов. Според кмета на община Симитли Апостол Апостолов единствената цел на отбора е първото място в трета Югозападна лига.

„За сега отборът се запазва, всички момчета изявиха желание да останат в него. Очакваме всеки момент Евгени Тунтев, който е в отбора, но е с наказание да се завърне и да тренира с нас”, коментира още наставникът на симитличани и призова през този сезон публиката, която сякаш приема успехите на отбора за даденост, да се завърне на стадиона и да подкрепя труда на момчетата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене