50 бивши работници в екипа на емблематичния някога ресторантьор Владо Донков-Кучето на емоционална среща го просълзиха

Уникален по рода си купон си спретнаха 50 бивши работещи в така наречената шеговито от тях „Академията на Владо“. Те се събраха в ресторант в Огняново да си припомнят старите славни години на съвместна работа. Става въпрос за бивши сервитьори, бармани, готвачи и музиканти, които години наред работили при един от първите ресторантьори в Огняново Владо Донков-Кучето. Организатор на сбирката бе гърменецът Добри Байрактаров.

Самият Владо Донков бе изключително впечатлен от организацията и дойде специално за срещата. За музикалното оформление се погрижиха 11 местни музиканти и певци, които вдигнаха градуса на шест. Владо не устоя на изкушението и хвана микрофона, като изпя перфектно вечния хит на „Диана експрес“ „Две праскови и две череши“, като няколко пъти се разплака от поздравите на бившите си подчинени. Краят на купона завърши с мощна заря.

Владо Донков държеше най-оборотното заведение в региона на Огняновските минерални бани – ресторант „Мирото“. Той обаче се намираше в парцел на ТПК. След дългогодишни съдебни дела, които тогавашния председател на ТПК Ч. Шамов спечели, преди 10 години Донков бе изхвърлен от ресторанта чрез частен съдебен изпълнител, а сградата бе съборена.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене