Започва лятната превантивна програма за ученици в гр. Гоце Делчев

Започна лятната ваканция и в община Гоце Делчев отново е време за Лятната превантивна програма, която се организира от Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните.

         Мотото на програмата е „Аз избирам доброто!”. С всяка изминала година интересът към нея нараства, затова побързайте да запишете детето си в обявения срок до края на месец юни – 30.06.2017 г.

         Тази година клубовете са с 1 повече и децата вече могат да избират измежду 10 различни дейности, които да съчетаят според своите интереси и таланти. Целта на програмата е да създава интерактивно, творческо и градивно пространство за децата, чрез което те да се включат в полезни и интересни за тях дейности, да развиват уменията си, да прекарват повече време навън сред природата, да бъдат по-активни и по-добри, да си помагат и да се уважават.

         Записването може да се осъществи на посочените телефони в обявата, както и на имейла на Общинската комисия за БППМН – okbppmn@abv.bg

         Всички занимания са безплатни за децата, като условието е родителите да попълнят декларация за съгласие, а децата да спазват правилата за добро поведение в клубовете.

         Родителите могат да попълнят декларация по образец в Информационния център на Община Гоце Делчев, или да я изтеглят от сайта на община Гоце Делчев – в отдел „СЪОБЩЕНИЯ”. Повече информация за лятната програма можете да получите от официалната интернет страница на община Гоце Делчев на адрес:

                                                                  http://phorum.domino.bg/read.php?7,166

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене