Розова бомба (18+): Благоевградският травестит Джеси пред Топ Преса: Клиент ми е известен политик от Благоевград –дължи ми над 500 лева! Призовавам го да си ми ги плати, щото ще си отворя устата!

Райна ЦВЕТКОВА

Кореспонденция Иван ИВАНОВ

Както знаете вие, дългогодиш­ни приятели и читатели на вест­ник Топ Преса – югозападният таблоид, един от ресорите ни е да се борим със скритата прос­титуция, с престъпления, които се извършват ежедневно под носа ни, но сякаш и общество, и институции не им обръщаме внимание. Защо ли? Толкова сме се затлачили, че институ­циите, когато проверяват дос­товерността в нашите, толкова ги е яд че се заяждат с медията „защо търси сензации и им съз­дава работа..“ . А проституцията процъфтява! Последно време обаче в сектор „Платена лю­бов“ на югозападната столица се появи отново нова дейност. Травеститът Джеси прави ис­тински фурор и пробив в бран­ша. Няколкомесечна проверка на наши журналисти установи, че той и предлаганите услуги са един от най-често посещавани­те в профила му на сайта alo.bg Разбира се, верни на стила си моментално го потърсихме на обявения телефон 089 693 4720 и му се представихме. За голя­ма наша изненада той не само че прие обаждането ни напълно нормално, земно и приятелски, но и отговори на няколко наши въпроса… Публикуваме едно към едно разговора с Джеси. Изводите си ги правите вие.

– Здравей, Джеси, аз съм от Топ Преса.

– О, местният вестник. Много ми е приятно. Да не искате да ми направите безплатна фото сесия (смее се)

– Защо не…

– … а може и спонсори да ми станете… Вие имате пари.

– От твоите уста в Божиите уши, пари ли ти липсват?

– Липсват ми… На кой не му липсват? И един милион да имаш, ще искаш да имаш два…

– За това ли предлагаш ком­пания в интернет?

– Ама вие от там ли взехте телефона? Палавници. Значи и в редакцията на Топ Преса има превенции.

– Не, просто работим в този профил, но всъщност всеки има право на личен живот. Ти опре­делено не криеш своя… Защо обаче предлагаш тези услуги?

– Знаеш ли, ще ти отговоря честно. Работих като танцьорка по морето, не исках да се впус­кам в лични кон­такти, но ня­маш си пред­става какъв интерес имаше към мен. За един месец работа се пре­върнах в истин­ска сен­зация. От уста на уста.

– Но ти си от Благоевград?

– Да, от тук съм, но съм тър­сена в цялата страна. За това оставих обява в алото. Не при­емам всяко едно предложение. Зависи от човека, от офертата…

– Добре, нормално ли е услу­гите „компания“ да са маската на предлагане на секс. Това си е проституция?

– Ти видял ли си ме да правя секс? Защо говориш така? Имам много клиенти, които ме търсят само за да ги придружавам на определени места…

– А от Благоевград имаш ли известни клиенти? Бизнесмени, политици, звезди от шоубизне­са…?

– О-о-о, много искаш да знаеш. Да, имам. Но да не мислиш, че съм толкова луда, че да ти кажа имена. Всъщност има един. По­литик е. Дължи ми пари. Не си плаща. Голяма муха е. Сега ми идва наум да ми кажа да дойде да си плати…

– В противен слу­чай? Ще го назовеш ли?

– Ехеее… защо не? Може и това да ста­не!

– Кажи ни кой е той, в коя партия е, пост заема ли?

– Я стига. Затва­рям ти, че имам много работа. Хайде, направих ти малко лафче, трябва да си ми благодарен. Като се видим, да почерпиш. Затва­рям ти, че времето е пари… Пари е времето.

– Вестникът може и да ти плати, стига да кажеш интерес­ни и достоверни неща?

– Е, ти ме взе за мезе. Човек да не ти подаде ръка. Хайде, за­тварям ти, чакам си безплатна­та фотосесия…

Следва уточняващ разговор и връзката прекъсва. Записът се пази в редакцията.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене