Благоевградската моделка Ал. Богданска изуми гостите си в „Черешката на тортата“: Колежки ядат памук, пълнят коремите си да не усещат глад и да са слаби

Известната благоевградчанка – моделът Александра Богданска, изуми с признанието, че някои от колежките й в бранша гълтат памук да запълнят стомасите си и да не усещат глад, така спазват елегантна линия на фигурите си, за да ги търсят модните къщи. Това откровение прозвуча по време на вечеря на масата в предаването „Черешката на тортата“.

В епизода, излъчен в четвъртък, Богданска беше домакин, а нейни гости – певците Орлин Горанов и Мариана Попова, дизайнерката Мегз и актьорът, изиграл ролята на Левски – Веселин Плачков. Благоевградчанката бързо успокои приятелите си, че тя не е от тези модели и че е открила вълшебната формула да си хапва всичко, като спортува редовно и изразходва калориите. Но не стигнала толкова лесно до това прозрение, първоначално се подлагала на всякакви диети, от които в един момент дори призна, че започнала да й пада косата. Тя открехна и още една врата от личния си живот, като простичко и без превземки призна, че раздялата й с Лудия репортер Даниел Петканов и грозните атаки, които понесе, всъщност са изиграли неочаквано добра роля за скок в професионалната й кариера на модел.

„Единственото, което все още ме притеснява, е заради нещата, които излизат по мой адрес в медиите, да не се подиграват в училище на малкото ми братче в Благоевград, но той ме разбира и се гордее с мен, както и родителите и баба ми“, каза Александра с характерната си заразителна усмивка.

Иначе самата вечеря премина под знака на лъчезарното излъчване на моделката, която, по собственото й признание, не сполучи в кухнята при опита да приготви филета от риба тон със сусам. Сусамът по незнайни причини прегоря, въпреки че сърцевината на рибата бе точно каквато тя я искаше – леко сурова, за да е сочна. С обичайната македонска самокритичност и без заобикалки Александра призна провала си и дори поиска пределна откровеност и от гостите си, “ да не я щадят“. Те все пак се показаха деликатни и оцениха ведрото настроение, което тя успя въпреки кулинарната си несполука да създаде на масата.

Александра е дъщеря на бившия кандидат за кмет на Благоевград Милан Богдански, който е запален фен на моторите и Формула 1.В края на май двамата с дъщеря му изпълниха „детската“ си – мечта да гледат състезание на живо в Монако.

ПЕТКО КАРАКОЛЕВ/struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене