Социалистите от Пиринско приеха екшън план, който да им осигури пълната победа на евроизборите.

социалисти от пиринскоснимки: Пресцентър БСП – Благоевград

Социалистите от Пиринско приеха екшън план, който да им осигури пълната победа на евроизборите. Това стана ясно тази вечер след съвместно заседание на Областния предизборен щаб и Работната група за подготовката на изборите за Европейски парламент, утвърдена от НС на БСП с ръководител Емил Костадинов.

В  оперативната група за Благоевградска област освен Емил Костадинов влизат още областният председател Юлиян Гошев, народният представител Тодор Радулов, Владимир Пандев и други.

В Областния предизборен щаб на БСП, ръководен от Юлиян Гошев, Комисията за обучение, правна и методическа помощ се оглавява от адвокат Гергана Янчева.

Работата по координацията с коалиционните партньори е възложена на Йорданка Слатинска, за активизиране на младежките структури ще отговаря областният координатор Асен Балабанов. С медийната политика са ангажирани областният председател и София Гълъбова.

социалисти от пиринско 1

На съвместното заседание се уточниха основните задачи в различните направления, конкретизираха се персоналните отговорности и се прие екшън план за действията на общинските структури на социалистите до изборите на 25 май.

Задачата, която си поставиха социалистите от Благоевградска област, е БСП да бъде първа политическа сила на евровота.

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене