Без категория

Местния печат

печат

В.“Вяра“

Дангов затвори фурната на „Милен” ЕООД в Кюстендил за мухъл, плесен и мухи

Фурната на фирма „Милен“ ЕООД в Кюстендил бе затворена дни преди Великден от инспекторите на Първан Дангов заради потресаваща мръсотия. Със заповед от Областната дирекция по безопасност на храните една от най-известните пекарни под Хисарлъка за хляб, хлебни изделия и козунаци спря дейността си. Обектът се намира на ул. “Веса Паспалеева”.

След 2 г. битки в съда върнаха Елеонора Сливкова за шеф на „Социално подпомагане” в Сандански

След 2 г. тежки битки в съда Eлеонора Сливкова е отново директор на Дирекция „Социално подпомагане“ в Сандански и продължава 14-годишната си кариера в системата. Тя бе уволнена през юли 2012 г. след масирани и съсипващи проверки от всички възможни институции. „Имах чувството, че съм най-големият престъпник в държавата“, каза тогава Сливкова. Тя счита, че отстраняването й от поста е политически мотивирано.

Таксиджия с 1.35 промила и брат му млатиха благоевградчанин, свирнал им с клаксон, излязоха с избит зъб и разбита вежда от мелето

Таксиджия и брат му пребиха младеж в Благоевград, защото им свирна с клаксона, след като автомобилът им бил затворил плътното платно, докато двамата си говорели в него. Сигналът за сбиването, в което участвали четирима души, е подаден към 17.30 часа вчера. Инцидентът е станал на ул. „Стефан Стамболов“ в Благоевград. Младеж, управляващ лек автомобил „Пежо“, се прибира по улицата към дома си.

Антон Георгиев е новият зам.-началник на ПУ на МВР – Петрич

Късно вчера пристигна заповедта за назначение на Антон Георгиев за зам.-началник на ПУ на МВР – Петрич. Той става вторият човек с пагони след директора на управлението Стоян Стойчев, който ръководеше криминалния отдел. Новият полицейски началник е роден през 1982 година. Той е състудент на ексначалника на полицията в Сандански Чавдар Николов, който наскоро замина на работа в столицата.

2 тона негодни храни откри ОДБХ-Благоевград

2 тона негодни храни с неясен произход е открила Областната дирекция по безопасност на храните в Благоевград при проверки от началото на годината. От тях 430 кг са насочени за унищожаване към екарисажа, а 1570 кг са върнати на производителя за преетикетиране поради неясна маркировка. Това съобщи на пресконференция вчера директорът на ОДБХ д-р Михаил Бащавелов.

Икономическият полицай Мутафчийски продаде хотела си в Сапарева баня на дупнишкия автоджамбазин Георги Василев за около 300 000 лева

Дупнишкият полицай от сектор „Икономическа полиция” Славчо Мутафчийски продаде хотела си в Сапарева баня. Новият собственик е дупнишкият автоджамбазин Георги Василев. Нито от семейството на Мутафчийски, нито новият купувач разкриха стойността на сделката. Известно е, че луксозната база с открит басейн се продаваше за минимум 300 000 лева.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене