Браво на Бербо! Дръпна страхотна лекция на родители, псуващи на детски мач

Не е това начинът, оставете децата да се развиват

Най-голямата ни футболна звезда в последните години Димитър Бербатов бе крайно възмутен от грозно поведение на родители, позволили си нецензурни реплики по време на детски футболен турнир.

Нападателят, който по традиция награждава победителите, изрази потреса си от чутото и дръпна брилянта лекция както на възрастните, така и на талантите.

„Беше ми достатъчно да видя последните 10 минути. Играха Литекс и Черноморец, нали? Лошо впечатление ми направиха хората на онези седалки. Те използваха нецензурни думи, неподходящи за деца. Знам, че всеки иска отборът му да побеждава, но не се прави така. Съдя по себе си. Ако аз не съм примерът за хората тук, особено за децата, значи нещо не е както трябва“

„Винаги има и следваща година. Знам, че разочарованието е голямо, виждам го на лицето на тези деца (б.а. сочи към играчите на Черноморец). Трябва да го приемате с достойнство. Спокойно! Аз съм бил на ваше място, пък вижте докъде стигнах. Специално към родителите – не е това начинът. Децата се развиват, оставете ги“, каза Бербатов.

blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене