Идва ли нова любов през юни? Вижте в хороскопа на топастролога Алена

Астрологът Светлана Тилкова – Алена изготви любовен хороскоп за юни 2017 година. Вижте какво може да очаква сърцето ви през този месец:

ОВЕН

Необвързаните са способни да се влюбят неочаквано, но не е изключено избраникът им да е неподходящ. Тези от вас, които живеят в постоянно разочарование заради факта, че привличат неподходящи партньори, да са внимателни при запознанства. Ако сте решили да създавате семейство добрите дати са 9 и 30 юни /петък – ден на Венера/ или 18 и 25 юни /неделя – ден на Слънцето/.

ТЕЛЕЦ

Необвързаните да не разчитат, че Съдбата ще им поднесе неочаквани срещи и запознанства, които може да прераснат в сериозни отношения. Трудностите ще пренесете и в отношенията в семейството, особено при прибързано решение за сключване брак. Ако вече имате стабилно партньорство, можете да сключите брак на 2 юни / петък – ден на Венера/ и на 11 юни /неделя – ден на Слънцето/.

БЛИЗНАЦИ

Необвързаните имат възможност да изживеят удоволствието не само интересни запознанства, дори и зад граница, а и да срещнат половинката, за която мечтаят. Не действайте прибързано. Датите за сключване на брак са 16 и 23 юни /петък – ден на Венера/ и 18 и 25 юни /неделя -ден на Слънцето/.

РАК

Необвързаните ще изживеят впечатляващи срещи и запознанства, но е добре да опознаят новите си познати, преди да се втурват да се женят, за да избегнат разочарованията. Датите, на които може да сключите брак са 2 и 9 юни /петък – ден на Венера/ и 11 и 18 юни /неделя – ден на Слънцето/

ЛЪВ

Несемейните също имат шанс да създадат семейство, ако имат до себе си подходящ партньор  или да го срещнат и да задълбочат връзката си. Не бъдете прибързани в решението си за годеж или брак. Дните, в които може да сключите брак са 9 юни /петък – ден на Венера/ или 4 и 18 юни / неделя – ден на Слънцето/.

ДЕВА

Необвързаните ще имат запознанства, но не бива да се надяват на сериозна връзка, защото разочарованието няма да закъснее. По-добре да търсят партньори, с които са на еднаква мисловна и интелектуална върна. Датите, на които може да сключите брак са 23 и 30 юни /петък – ден на Венера/ и 18 и 25 юни /неделя – ден на Слънцето/.

ВЕЗНИ

Несемейните да не разчитат при ново запознанство на стабилна връзка, защото целта е брак по сметка, а когато  осъзнаят, че са купени и подчинени – разводът или приключването на отношенията ще са разрушителни. Ако сте планирали сключване на брак, датите са: 2 и 16 юни /петък – ден на Венера/ , а също и 4 и 25 юни / неделя – ден на Слънцето/.

СКОРПИОН

Несемейните, които имат сериозна връзка да сключат брак само ако са сигурни в чувствата си, а тези, които търсят любовта няма как да я разпознаят. Дните, в които можете да сключите брак през юни са 23 и 30 юни /петък – ден на Венера/ и 25 юни / неделя – ден на Слънцето/.

СТРЕЛЕЦ

Несемейните може да срещнат впечатляващи и  интересни хора, с които имат еднаква житейска философия и могат да задълбочите отношенията си, а когато се опознаят да мислят за брак Добри за сключване на брак са 9 и 23 юни /петък – ден на Венера/ и 11 и 18 юни /неделя – ден на Слънцето/.

КОЗИРОГ

Несемейните, които имат стабилна връзка  да не бързат с плановете за семейство, а самотните може да срещнат партньор, но дали ще е подходящия ще покаже времето. Добрите, но и компромисни дати за сключване на брак са 23 и 30 юни /петък – ден на Венера/ и 25 юни /неделя – ден на Слънцето/

ВОДОЛЕЙ

Несемейните да се замислят дали не е време на създадат семейство, ако имат сериозна връзка, но нека слушат сърцето си, а не съветите на роднини, които може да са погрешни. Ако срещнат сега привлекателна личност, най-напред да се опознаят, пък после да мечтаят за брак. Датите за сключване на брак са 9 и 23 юни /петък – ден на Венера/ и 11 и 18 юни / неделя – ден на Слънцето/.

РИБИ

Необвързаните, които имат партньори и чувствата им са споделени могат да сключат брак. Самотните да очакват интересни запознанства, сред които може най-сетне да е техния принц. Дните подходящи за сключване на брак са 23 и 30 юни /петък – ден на Венера/ и 4 юни / неделя – ден на Слънцето/.

Флагман.бг.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене