Депресия в застрашителни размери! 25-годишен петричанин поиска да умре, сбогува се с най-близките си, затвори се в стаята си, откриха го полужив..

25-годишно момче от Петрич вчера вдигна на крак роднините си и лекарите в петричката болница, младият мъж изпил шепа лекарства в опит да умре. Часове по-рано бил видимо разстроен и искал прошка от близките си приятели. Следобед се затворил в стаята си, изпил смъртоносния коктейл и не излязъл повече, час по-късно бил открит от майка си, в тежко състояние.

Незабавно е закаран в петричката болница, където лекарите спасили живота му. Отново причината е тежка депресия, в която изпаднал младият мъж. Напоследък подобни състояния се превръщат в бич за обществото, все по често млади хора посягат на живота си, депресирани, отчаяни. От началото на годината до момента над 11 души направиха опит да прекъснат живота си по този начин.

Млади жени и мъже, посягат към лекарства, примесени с алкохол, за да умрат, коментират лекари. Според тях хората подценяват депресивните състояние и не вземат мерки навреме, което води до задълбочаването им и фатални последици.

П. Петрова/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене