Още един млад мъж изчезна в Родопите

Областната дирекция на МВР в Смолян издирва 27-годишния Димитър Здравков Семерджиев от село Кутела. Младият мъж е в неизвестност от 12.30 ч. на 11 май.

Тогава Димитър излязъл от дома си в смолянското село Кутела и е тръгнал в неизвестна посока с лек автомобил „Пежо 307“. Колата е комби, сив металик, с регистрационен номер СМ1509АХ.

На следващия ден Димитър Семерджиев е обявен за издирване по молба на родителите му. Той е висок 170 см, слаб, с къса права кестенява коса. Облечен със сини дънки, сива блуза с дълъг ръкав и черни маратонки.

От МВР-Смолян молят гражданите, които имат някаква информация за младия мъж или са го видели, да съобщят на тел. 112 или в най-близкото районно управление на МВР.

На 5 май 20-годишният Ивелин Узунов от смолянското село Смилян изчезна и 10 дни беше издирван от десетки полицаи, доброволци, граничари и спасители в Родопите. На 14 май младежът бе открит в района на село Пещера. Той обяснил на баща си, че се е изгубил. В момента Ивелин се лекува в смолянската болница, тъй като има измръзвания на крайниците.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене