„Марек“ загуби очаквано

Отборът на дупничани очаквано загуби с 2:4 от „Локомотив“(Пловдив) в среща от 27 -ия кръг на елитната група до 17 години

Нещо любопитно в мача – треньорът на „смърфовете“ U19 Димитър Палазов пое и юношите младша възраст на клуба, като вчера води и двата отбора – първо в Дупница, след това и в София.
Гостите поведоха с гол на Даниел Чаушев от дузпа в 3-тата минута, а Симеон Димитров изравни в 13-тата. Петър Шопов отново изведе „смърфовете“ напред след още 7 минути, а до почивката последва ново равенство. Васил Николов бе точен за 2:2 със страхотен гол, дошъл при пробив и удар.
20 минути преди края Палазов пусна в игра две момчета, родени 2001 г., за които гостуването в Дупница бе дебют – Павлин Стойчев и Филип Колев. Дебютът е успешен, тъй като двамата изработиха трети я и четвъртия гол за пловдивския отбор.
В 65-ата Стойчев бе спънат, а от свободния удар Октай Шенол реализира за 3:2. Десетина минути по-късно самият Стойчев отбеляза и фиксира крайното 4:2 за „Локомотив“(Пловдив). В класирането малките смърфове са на 8-мо място с 41 точки, а Марек е на 14-то място с актив от 15 точки.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене