ХОРОСКОП ЗА 12 МАЙ

ОВЕН
Доста натоварена работна седмица имаха Овните и в петък при повечето от вас се наблюдава изтощение и дори малко пораженческо настроение. Сблъскали сте се с обиди, разочарования и загуби. Това обуславя и състоянието ви днес.

ТЕЛЕЦ
Нервен ден, като за мнозина от Телец може да се предостави случай да променят живота си или някакъв негов аспект. Много важно е да не се поддавате на емоции, да съхраните спокойствието на ума и навреме да вземете вярното решение. Своевременните действия са единствените предпоставки за надеждна защита.

БЛИЗНАЦИ
За Близнаците петък е радостен. Поради възникване на внезапна ситуация не са изключени непредвидени харчове, но е възможно да получите пари в службата или от колега. Петък е труден и неприятен за бизнесмените в съдружен бизнес. За някои от вас този ден би могъл да премине твърде нервно поради някаква промяна около вас.

РАК
Внезапна ситуация от домашен характер засяга финансите на мнозина от Рак. Въпреки че петък е много емоционален за вас, ще съумеете да не давате израз на усещанията си и денят в повечето случаи е благоприятен. Получаването на неочаквани пари е валидно днес. Подгответе се обаче за неприятности в службата.

ЛЪВ
Хубав петък и носи успех за създаване на обществени връзки, съюзи и договорни отношения. Приятелството също не е за пренебрегване и някои от Лъв ще акцентират именно в тази насока.

ДЕВА
Напрегнат и психически натоварен ден е петък за Девите. Все пак се справяте добре и може да се окаже ползотворен. За вас е много важно да овладявате настроението си днес и по никакъв начин да не си позволявате превес на емоциите и излишни харчове. Някои от вас ще се събират с приятели или близки в дома си.

ВЕЗНИ
Петък е добър ден за Везните. Благородството и доброжелателното ви отношение към околните са основните ви принципи за петък. Ще се радвате от неочакваното развитие на финансовите дела и изненадващото получаване на пари е валидно за мнозина. За професионалната ви изява може само да се каже, че е блестяща.

СКОРПИОН
Бизнесмените от Скорпион имат един изключително емоционален ден, граничещ с еуфория. Едно подобно поведение от ваша страна е много погрешно, внимавайте и бъдете предпазливи. По финансови въпроси действайте в съдружие или в съюз. При всички се откриват нови възможности за реализация.
СТРЕЛЕЦ
В петък Стрелците могат да претърпят разочарования, но по-важното за днес е да действате в съюз. Относно парите едва ли сте във възторг от развитието на обстоятелствата. Ще ви се предостави добра възможност за реализация, анализирайте обстойно ситуацията, защото сте предразположени към грешки или предоверяване на хора от бранша.

КОЗИРОГ
Зле се чувстват Козирозите в петък поради преумора или пренапрежение. Денят обаче ще ви поднесе емоции или изненади и в повечето случаи те са положителни. Изключение прави домашната обстановка, където мнозина от вас ще бъдат огорчени по някакъв повод. Служебният ден ще се яви печеливш и спокоен за вас, ако не се конфронтирате с колегите си.

ВОДОЛЕЙ
Приятен ден, който може да ви подведе в заблуждение. Водолеите не са застраховани от грешки, тъй че не действайте и не мислете емоционално. Хубави предпоставки за любов, но известна доза мнителност би попречила за развитието. Бизнесмените имат чудесен ден, а служебно ангажираните ще получат пари от свършена неотдавна работа. В професионален план петък е напрегнат и неприятен. Днес не поемайте рискове.

РИБИ
Петък е благоприятен за Рибите, стига да успеете да се възползвате от хубавите предпоставки. Грешите относно въпроси от домашен характер и даже някои от вас са предразположени към мании. На повечето Риби са нараснали възможностите и влиянието сред околните. Не са изключени семейни емоции, но е добре да се овладявате.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене