Ударът на жрицата!!!! Този уикенд Топ Преса под обстрела на Карбовски заради скандалът с „баба Хава“! Същия час ще излъчим запис доказващ истината!

.. и дойде време за отмъщение. За това, че Топ Преса е непримирима в позицията си спрямо „Жрицата от Крибул“ /на база само и единствено факти/, тази събота медията Топ Преса ще бъде под обстрела на предаването „Втори План“ на Мартин Карбовски. Това се очакваше, при положение, че никой вече не се вясва около село Крибул и бизнеса замира… В проекта кръстен фрапиращо “ Рекет“ , Карбовски ще иска да внуши на широката си аудитория, че атакуваме Хава за пари и, че сме „простаци“, че „петним професията“… само и само да се върнат „пациентите“ на баба Хава. Няма лошо. Може да не сме съгласни с мнението на Карбовски но сме готови да си дадем живота си за правото си да го изрази. 

Разбира се няма да оставим нещата без да се защитим при това с доказателства. И невъоражено око ще види, че в статиите за баба Хава, във всички случаи стои „Жив човек“, човек който се е свързал с Топ Преса и ни е разказал скандалните публикувани неща. Второ в деня на излъчването на „Втори план“ на Мартин Карбовски, информационна агенция www.toppresa.com, ЩЕ ИЗЛЪЧИ ТРИДЕСЕТ МИНУТЕН ВИДЕО ЗАПИС – КАРТИНА И ЗВУК,  за това че не лъже, че не манипулира и че не е „рекетирала“ баба Хава. Напротив. 

… господин Карбовски, нещата не свършавт до тук. Още утре ще получите първата порция доказателства в наша защита. В петък вестник Топ Преса – югозападният таблоид, ще публикува първата стенограма от поредната порция свидетелски показания за нашите статии. В събота предаването „Неудобните“ продължава сагата, а в часа на излъчването на предаването „Втори План“ – точно в 18.30 в Събота Топ Преса ще излъчи доказателства за своите думи и своите разследвания. В картина и звук. /Странно защо професионално не се поиска и нашето мнение…/

Нека всеки каже своята истина. Нека тойзи, който му се плюе да – плюе… но с решението си Карбовски да обстрелва  Топ Преса с проекта си „Рекет“, той доказва най- важното – медията ни вече е незаобиколим фактор не само в регионален но и в национален план. Пациентите на Хава свършиха, и само той може да ги върне… може би след това ще последва и Лора Крумова, защо не и Гала… Но всички знаят, че истината е на наша страна. ДА, ИСТИНАТА Е НА НАША СТРАНА. В това се увериха и хората от общината на селото, които подадоха сигнал срещу групата на Хава в прокуратурата. Господин Карбовски и те ли са рекетьори? 

ЕТО ЛИНК КЪМ ПРОЕКТА „РЕКЕТ“ ЦЕЛЯЩ ДА РЕАНИМИРА ЖРИЦАТА И ДА УДАРИ БОЛЕЗНЕНО ФАКТОРЪТ ТОП ПРЕСА!

Едно е сигурно . този уикенд ще ври и кипи! ФАКТИТЕ СА НА НАША СТРАНА!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене