Местния печат

„Вяра“

Пикап помете инвалида Станимир Иванов от Самоков на пешеходна пътека, шофьорът Ивайло му счупи 2 ребра от бой, пострадалият: В полицията го посрещнаха като пръв приятел

Инвалидът Станимир Иванов от Самоков излезе с две счупени ребра от пътнотранспортно произшествие, станало на 100 метра от полицията в града. За инцидента се оплака потърпевшият Станимир в социалната мрежа. По думите му виновникът е 33-годишният Ивайло, шофирал пикап мицубиши, отнел предимството на пешеходец, след това го пребил и му счупил две ребра. Зрелищният екшън се разигра на пешеходна пътека на самоковската улица „Търговска“, непосредствено до джамията. Станимир е шокиран и от отношението на полицията към случая му, като според него не е взета проба за алкохол и наркотици на виновния шофьор.

Депутатът Ивайло Константинов чака повиквателна за участие в две комисии, обеща: Дупница ще има филиал на ВУЗ с профил,  какъвто няма в Европа

Депутатът от Дупница Ивайло Константинов най-вероятно ще бъде в две парламентарни комисии – по труда и социална политика и транспортната.

„Филиал на ВУЗ в Дупница ще има, работим усилено за това. Вече има светлина в тунела. Няма да издавам подробности, до момента, в който не е сигурно, но ние не работим за филиал, който ще бъде един от многото. Работим за филиал с профил, какъвто няма в България, дори в Европа, което гарантира обучение на кадри на едно качествено различно ново ниво, и не се конкурира с други”, заяви Ивайло Константинов на първата си пресконференция в качеството си на депутат. Той обяви, че е отворен за проблемите на хората и диалог с тях, като уточни, че всеки може да се свърже с него чрез електронна поща: IVAYLO.KONSTANTINOV@parliament.bg.

Магистрати от Дупница събират парите от лихварство на Ивона и Сотир Близнакови, давали кредити от фирма с капитал 2 лв.

Дупнишката Темида теслосва граждани, теглили кредити от триото баща, син и майка Близнакови от Дупница. Семейството се прочу, след като завлече чрез пирамидата Дупнишка популярна каса спестяванията на стотици дупничани в общ размер на над 4 млн. лв. Единствен изгоря Георги Близнаков, който и в момента е в ареста.

Емил Костадинов ще съветва депутата от Благоевград Н. Бошкилов в парламента, доц. Златев – дупничанина Иван Ибришимов, д-р Александров от Перник разчита на д-р Церовска

Новият депутат от Благоевград Николай Бошкилов от „БСП за България” назначи за свой нещатен сътрудник в парламента Емил Костадинов, когото в градската структура сочат като негов опонент. Костадинов е бивш депутат и бивш лидер на БСП в Благоевград. Костадинов ще съветва Бошкилов по въпросите на местната политика и законодателството.

Простреляха Пламен Николов от Миграционната служба във вилата му в Делян, загуби 4 л кръв

Служителят на Миграционната служба в София Пламен Николов е в критично състояние в дупнишка болница след прострелване с пушка по невнимание. Той пристигнал за празниците с приятел във вилата му в Делян. Двамата започнали да разглобяват въздушна пушка и стреляли по мишена. Приятелят на Николов, без да иска, го прострелял с няколко сачми в корема. Докато линейка на Спешен център транспортира Пламен Николов до болницата в Дупница, той е загубил близо 4 л кръв, съобщават от реанимацията на болницата.

 

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене