МБАЛ „Иван Скендеров“ и Току консулт Ви канят на мултимедийно представяне на д-р Радослав Славчев – началник отделение по Лицево-челюстна хирургия в МБАЛ „Токуда“.

bolnica-goce-delchev-Mbal_ivan_skenderov1МБАЛ „Иван Скендеров“ и Току консулт Ви канят на мултимедийно представяне на д-р Радослав Славчев – началник отделение по Лицево-челюстна хирургия в МБАЛ „Токуда“. Д-р Славчев е член на Асоциацията на оралните и лицево-челюстни хирурзи в България, както и член на Европейската асоциация по черепно-челюстно-лицева хирургия. Преминал е през множество специализации в страната и чужбина – Клиника по лицево-челюстна хирургия към ВМА; Клиника по пластична и реконструктивна хирургия към МА; сектор Лицево-челюстна хирургия към Клиника по неврохирургия към Пирогов; специализация по пластична, реконструктивна и краниофациална хирургия в Париж, Франция; специализация по лицево-челюстна, реконструктивна хирургия в Университетска болница Инсбрук, Австрия; Специализирал в болниците на Токушукай медикал корпорейшън, Япония в Токио, Осака,Фукуока.
Д-р Славчев ще направи презентация на новите възможности на лечение в пластичната и реконструктивна хирургия на лице и шия, оперативно лечение на травми в лицево-челюстната област, ортогнатна хирургия, лицево-челюстна онкология и лицево-челюстна травматология.
Представянето ще се състои на 16.04.2014 от 13.00 ч. в сградата на Общинска администрация, зала на Общинския съвет.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене