Двама ученици от ПМГ „Яне Сандански“ със златни медали на една от най-силните ученически надпревари в България

Това са Ерик Биляров от 9 а – първо място  на ниво В1 и Борис Ангушев от 10в – първо място на ниво В2, които успяха да се преборят с конкуренцията на свои връстници от цяла България, включили се в 11-то Национално Състезание по Английски Език на Асоциацията на Кеймбридж Училищата.

Те бяха наградени на на специална тържествена церемония в зала EFE на хотел „ Маринела“ се състоя тържествена церемония за награждаване на победителите

Те получиха наградите си за престижното първо място – медал, сертификат, издание на Кеймбридж Юнивърсити Прес и ваучер за техника на стойност 200 лева лично от регионалния мениджър на Клет за Централна и Източна Европа Пол Збихлиж и световно известния автор на учебници по английски език Херберт Пухта. Награди и повод за гордост в препълнената зала получиха и техните преподаватели Гергана Шарланджиева и Елица Зойкова.

От името на ТОП ПРЕСА искаме да пожелаем късмет и успех и на стигналите много близо до класиране в челните позиции в това толкова трудно състезание, само на половин точка  Селма Уруч от 9в и Аврам Михайлов от 11 а Just keep on going!

Асоциацията е създадена през 2005 г. от издателство КЛЕТ България ООД, изключителен представител на Cambridge University Press, като доброволно обединение на училища, стремящи се към по-високо ниво на преподаване на чужд език.

От декември 2007 г. Асоциацията е регистрирана ф. дело 17200 от 2007 г. на Софийски градски съд като сдружение с нестопанска цел.

На сайта можете да намерите информация за дейноста на Асоциацията, за нейните членове, условия и ползи от членството, събитията в рамките на Асоциацията и много друга полезна информация.

Днес в Асоциацията членуват 121 училища от цялата страната и интересът към нея непрекъснато нараства.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене