Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас представят премиерата „Всичко или нищо” на благоевградска сцена

Премиера на пиесата „Всичко или нищо” ще бъде представена в Благоевград. Постановката ще бъде играна на 28 април от 19:00 ч. в зала „Яворов” . „Всичко или нищо“ е пиеса, вдъхновена от темата за приятелството и любовта. Интригуваща история, написана и режисирана от Лиза Шопова специално за Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. Актьори, свързани помежду си от близко приятелство и общ творчески път. Пиесата е изпълнена с изключително забавни, дори комични диалози, с драматични откровения, емоции и трогващи моменти.

    След успешното си партньорство във филмите „Love.net“ и „Маргарит и Маргарита“ актьорите се срещат отново, но на театралната сцена, за да представят един трогателен, истински и качествен спектакъл. Тяхната впечатляваща игра просълзява и усмихва зрителя, като го повлича в един интересен лабиринт от неочаквани срещи и събития.

   Костюмите и сценографията са дело на  Антония Попова, а Светлин Къслев работи по музикалното оформление на постановката. Продуцент е Лилия Грънчарова.

   Премиерата на „Всичко или нищо” е част от националното турне за 2017 година  на Христо Шопов.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене