ФК Неврокоп победи и през пролетта съгражданите от „Пирин“(Гоце Делчев)

Те го направиха с убедителното 4:1 на своя стадион пред очите на председателя на УС на „Пирин“(Гоце Делчев) Иван Близнаков и старши треньора на мъжкия отбор Йордан Боздански

Още от началните минути се видя кой ще бъде крайният победител в градското дерби от областното първенство при децата родени през 2002-ра година. Момчетата на Андон Калайджиев този път не допуснаха да имат проблемите, които изпитаха през есента и да се оказват в ролята на догонващи, макар че успяха да обърнат мача и да победят като гости с 4:3.

И в този мач те спазиха традицията да правят резултатни мачове и да бележат много голове със своите опоненти напоследък. Дори и двете загуби като гост тази пролет в областното първенство бяха с по 3:4 от „Пирин“(Благоевград) и „Вихрен“(Сандански). Те решиха градското дерби още до почивката ,като поведоха с 3:0. На два пъти се разписа Асен Либяховски и веднъж Петър Каптиев. През второто полувреме децата на „Пирин“(Гоце Делчев) върнаха един гол, а крайното 4:1 оформи Красимир Лясков.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене