Числото на душата разкрива характера ви, как да го определим

Всяка човешка душа си има число. Разкривайки символите му, ще се докоснете до най-съкровените си тайни. Определянето на числото на душата е изключително лесно и всеки може бързо да си го изчисли. За целта трябва да намерите датата си на раждане в таблицата и да изберете цифра срещу нея, в колоната „Число на душата”, а след това да прочетете тълкуването на цифрата.

За да определите числото на душата си, използвайте календарното си число от деня на раждане. Ако числото на рождената ви дата е двуцифрено, редуцирайте го до едноцифрено, като съберете цифрите. Например: 29 = 2 + 9 = 11 = 1 + 1 = 2, т.е. числото на душата на човек, роден на 29, е 2. Колкото по-висока е стойността на числото на душата, толкова по-силни са вибрациите. Това число се отнася до вътрешните ви, скрити таланти и може да ви помогне да изберете бъдещата си професия или при вземането на други важни решения.

Едно – мразя ограничения

Единицата е числото на импулсивен, насочен към постигане на високи цели, човек. Движат ви индивидуализмът и егоизмът и ви дават определен импулс за действие. След като си поставят целта, хората с число на душата 1, се втурват напред. Мразите ограниченията и затова се справяте с всички проблеми още с възникването им. Безстрашни лидери сте, упорити и решителни.

Две – Баланс и спокойствие

Символ на спокоен в поведението и действията си човек, нежен, тактичен, умеещ да намира компромиси, който умее да се владее. Вие сте човек с противоборство между две равностойни начала, насочени в противоположни посоки. Благодарение на това противоборство съумявате да поддържате баланс и спокойствие. Можете лесно да се подчинявате, пасивни и меки по характер сте. По-близка ви е ролята на съветник или дизайнер, а не на изпълнител.

Три – универсалният човек

Символ на универсалния човек. Във вас неделимо са събрани мъжката воля и женската любов. Числото 3 означава пълна противоположност на двете части на вътрешното ви „аз”. „Тройката” символизира триъгълника на живота между миналото, настоящето и бъдещето – раждането, живота и смъртта. Що се отнася до хората, чието число на душа е 3, те са лекомислени, несериозни, като правило живеят ден за ден, без да обръщат внимание на ежедневната суета. Тези хора не са в състояние да се справят сами със себе си, да разкрият собствените си способности. Основната им цел в живота е възход в света, налагането на контрол и власт над другите, макар че и самите те перфектно да изпълняват отправените им заповеди и нареждания.

Четири – трудолюбиви и разумни

Това число символизира четирите стихии, четирите сезона и четирите периода от живота. Хората с число на душата 4 са трудолюбиви, балансирани и разумни. Всичко, което си поставят като цел, го постигат сами. В дискусиите заемат противоположна позиция и много рядко дават отдушник на емоциите си. На нокти приемат правилата и разпоредбите, привличат ги реформите. „Четворката” символизира успеха в техническите области.

Пет – не ви свърта на едно място

Символ е на човек, който не го свърта на едно място, стремящ се към самоусъвършенстване, търсене и придобиване на опит. Вие сте натура, преизпълнена с ентусиазъм, нуждаеща се от приключения и риск. Решението да действате идва спонтанно и изведнъж. В живота си се управлявате от позитивни нагласи, находчивост, остроумие и жизненост. Вие сте устремени само напред и мислите само за позитивните резултати от всичко, с което сте се ангажирали. Като цяло хората с число на душата 5 са нервни, приключенски настроени и много подвижни.

Шест – творческа личност

Шестицата е числото на творческата личност, символ е на семейството и сливането на мъжете и жените за създаването на нов живот. Числото 6 също така символизира връзката между Бога и човека. Хората с число на душата 6 са надеждни, честни и способни да спечелят уважение и да подобрят не само собствените си условия на живот, но също така и на другите. Търпеливи са и имат естествен вътрешен магнетизъм, но при изпълнението на плановете си са твърди и устойчиви. Много са романтични и обичат изкуството, не могат да понасят ревността, както и всички видове разногласия и караници. Лесно намират общ език с абсолютно всички. Имат голям талант да печелят приятели и повишено чувство за дълг. Те са домошари, щастливи са в кръга на роднини и приятели.

Седем – власт над стихиите

Седмицата спада към свещените числа, символ е на тайните и знанията. От древни времена се е смятало, че числото 7 е основата на цялата еволюция. Именно седемте духове са били дарени от Бога с власт над стихиите, от които по-късно са били сътворени всички животни и растения. Това число обозначава седемте дни от седмицата, седемте цвята на дъгата, седемте ноти в скалата. Хората с число на душата 7 са творчески личности, макар и с някои странности. Добре развита интуиция, способност да анализират, богато и живо въображение – това са качествата, с които са надарени тези хора. Като правило те стават художници, поети и други деятели на изкуството.

  Осем – философско мислене

Осмицата е числото на материалния успех, на надеждните хора, способни да довеждат всичко до съвършенство. От една страна, това е числото на тоталния преврат или революция, а от друга – на религиозната привързаност, философското мислене. Хората с числото 8 на душата се отличават от мнозинството. Те прикриват чувствата си. В душата си са самотни и рядко намират разбиране сред хората, а след смъртта им често им се прекланят. Вашето число на душата в професионалната сфера означава успех в бизнеса, безстрашие във всички сфери на живота, особено в търговията и промишлеността. Имате талант да управлявате екип и отлична административна способност.

Девет – успех и постижения

Девятката е универсално число, притежава типичните черти на всички прости числа. Символ е на успех и постижения. Числото на душата 9 ви характеризира като изключително интелигентен човек, притежаващ голяма физическа сила, способни сте да разкриете огромен потенциал. Вие сте успешни в творчеството и сте артистични. Притежавате чудесни магнетични способности. Основният проблем на тези хора е незнанието им по какъв път да се движат, често не осъзнават способностите си. Много импулсивни и избухливи са.   Милена ВАСИЛЕВА, в. „ШОУ“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене