ЕКСКЛУЗИВНО! Умишлено обезценяват имот на абланишкия фалирал бизнесмен Садитин Газиев! СКАНДАЛ В РЕДАКЦИЯТА НА ТОП ПРЕСА!

От известно време насам съдия изпълнител Александър Цанковски продава апетитен имот на фалиралия бизнесмен Садитин Газиев в родното му село Абланица.

Както информационна агенция www.toppresa.com не веднъж е писала, управителят на фирмата „ИНТЕРТБЕТОН ТРАНСПОРТ СТРОЙ“ ООД е в до ушите с дългове и кредитори запорираха всичко що има и го обявиха за продан. Само че явно съдия изпълнител Цанковски цели да не го продава, не и разбира се, ако не е на правилните хора. В редакцията на Топ Преса постъпи сигнал от инвеститор, проявил интерес да купи един от имотите на Газиев /виж снимката/. От сайта на частните съдебните изпълнители  дата за провеждане на търга и се явил. На уречената дата обаче съдия изпълнител Цанковски му казва, че търг няма да има, щото Газиев си платил дълга и имота вече не е запориран. Скандално, но два дни след това имота отново е обявен, но на по ниска цена – щото забележете – бил обезценен. Как стават тези работи? Топ Преса се заема да нищи случая до пълното му разгадаване. Силно се надаваме да не срещнем порочна практика, щото няма да се поколебаем да уведомим всички правораздавателни институции. Подобни търгове трябва да са публични и всеки да има достъп до информация до тях. Според юристи в случая има сериозни съмнения за схема по обезценяване на имота с цел някой който е стимулирал съдията да го вземе на значително по ниска цена…

ПОВЕЧЕ ПО СЛУЧАЯ В СЛЕДДВАЩИЯ БРОЙ НА ТОП ПРЕСА

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене