Дупница става част от турнето на уникалния кулинарно-музикален фестивал “TABIET”

Дупница ще бъде част от турнето на кулинарно-музикалния фестивал “TABIET”, което стартира тазгодишната си национална обиколка от столичния парк „Възраждане”.

Дупница е вторият град, който ще приеме уникалния керван, който ще бъде отново в едва 10 града у нас.

От 5 до 8 май в парк „Рила” жителите и гостите на града ще могат да се забавляват, да се насладят на майсторството на готвачи от цял свят, да се включат в множество културно-развлекателни атракциони, танцови уъркшопи и спортни турнири.

Най-известният кулинарен фестивал у нас „TABIET“ е комбинация от всекидневни безплатни тематични концерти на звезди от България, Сърбия, Гърция и др., надсвирвания и надигравания на оркестри и състави, спортни и кулинарни събития, надяждания, зони за семейства с голям лунапарк, детски атракциони.

Ще бъдат проведени турнири по футбол, баскетбол, волейбол, бадминтон, народна топка, белот, табла и още множество игри с над 1500 награди. Фестивалът е страхотна възможност за компаниите да представят своя каталог или нов продукт, особено в сферата на хранително-вкусовата промишленост.

“TABIET” е не просто фестивал, а пътешествие в света на кулинарните изкушения и хубавата музика, като възможност да се включат при интерес могат да направят и дупнишки фирми на тел: 0888 30 40 83, 0889 76 46 06.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене