Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

ОбС шефът на Сапарева баня Петър Чучуганов си купи магазин от царистката Елка Тодорова за 19 200, за да го продаде със 100 лв. печалба на управителя на „Енергоремонт” Кирил Зарев

Шефът на „Енергoремонт” – Бобов дол Кирил Зарев от Сапарева баня купи магазина на председателя на Общинския съвет Петър Чучуганов, намиращ се срещу входа на градската баня. Факт е, че търговията на имоти в Сапарева баня отново започва да се развива с пълна пара. Хората купуват, хитри бизнесмени продават, а по-голямата част от населението просто наблюдава и се чуди. Сделката между бившия управител на хотелите на руския инвеститор Алексей Мелханов и Зарев е най- коментираната тема в Сапарева баня.

С овации 28 общински съветници приеха с 250 000 лв. отгоре бюджетa на Дупница

Бюджета на общината за 2014 г. прие на вчерашното си извънредно заседание местният парламент в Дупница с ръкопляскания от съветниците и присъстващите в залата служители от общинската администрация, тъй като това бе трето по ред разглеждане на бюджета. Заветното „да” при поименното гласуване дадоха всичките присъстващи в залата 28 общински съветници. Бюджет 2014 бе приет, след като областният управител Иван Каракашки върна за ново обсъждане решението от 7 март за приемане на финансовата рамка.

Дават на прокурор кметицата на Горни Окол Мая Стоянова, мъртвец се е подписал в списъка й за социални помощи

22-годишният Георги Витанов не е опят на погребението му от свещеник, защото кметицата на самоковското село Горни Окол не е допуснала тленните останки на младежа в църквата. Железният аргумент на кметицата Мая Стоянова е, че неговата баба Мария Витанова не е платила таксата за погребение от 20 лв.

Съдия Ели Скоклева отърва болницата на д-р Ени Лефтеров в Дупница от 15 бона глоба

Лефтеровата болница в Дупница отърва солена глоба заради неточности в наложения на дружеството от проверяващия орган акт. Състав на Дупнишкия районен съд с председател Ели Скоклева отмени наказателно постановление на директора на Агенцията за държавна финансова инспекция – София, с което е наложена санкция за 15 000 лв. на МБАЛ “Свети Иван Рилски-2003“ ООД с управител д-р Ени Лефтеров.

Черен мерцедес удари дупничанина Красимир Шопов и го заряза в локва кръв на пътя

Черен мерцедес удари Красимир Шопов от Дупница и избяга вчера. Пострадалият е намерен в локва кръв насред пътното платно точно срещу затворническото общежитие в Самораново. Случайни минувачи спасили живота му, като спрели, преместили го на тротоара и извикали линейка. На 10-ата минута пристигнал лекарски екип на Спешна помощ. Мерцедесът е избягал с мръсна газ. Шопов е с травми по лицето и цялото тяло, от носа му е изтекло много кръв. Свидетели на инцидента няма.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене