Кадрови проблеми за „Пирин“(Гоце Делчев) преди домакинството срещу „Сливнишки герой“

За мача, който ще започне от 17.00 на Градския стадион ще поне трима играчи, които няма да бъдат на терена

Първият от тях ще бъде Радослав Моллов, който без уговорка отпадна от сметките на треньорския екип, след като бе счупен носът му при гостуването на „Беласица“ миналата седмица.

Заради това ускорено се очаква на терена да се завърне Иван Алексов, който бе контузен от февруари насам, когато получи травма в контролата с Банско и се възстановяваше до момента.

В защита пък експресно ще трябва да се завръща Кръстьо Пишев, който също имаше контузия и бе на облекчен режим в последните десетина дни. На него ще се разчита да заеме позицията си в крайната защита на своя отбор, където ще се освободи място, след като Александър Георгиев ще трябва да заиграе в центъра на защитата заедно с Геори Самокишев. Младият бивш футболист на „Лудогорец“ обаче има проблеми с травма и може да се окаже извън строя. Рокадата се налага заради отсъствието на Борис Боянчев, който е наказан, след като в предишния кръг получи своя пети жълт картон в гостуването на „Пирин“ в Коларово на „Беласица“(Петрич).

Все още не е ясно обаче дали ще може да играе един от най-опитните си играчи Иван Спахиев, който може и да не излезе срещу бившите си съотборници от „Сливнишки герой“. Бранителят също трябваше да тренира на индивидуален режим заради здравословни проблеми. В крайна сметка надеждата е той да се възстанови все пак и да направи с един по-малък проблемите на Йордан Боздански, който при отсъствието на бившия футболист на „Берое“, „Миньор“(Перник), „Струмска слава“ и др. ще задълбочи и без това сложната ситуация в отбора на домакините заради не особено равностойната му резервна скамейка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене