От Разлог се заканиха: Ще бием и „Марек“!!!

Тимът от планинския град вече си осигури оставането в Трета лига и догодина и диша спокойно, след като през първия полусезон мнозина му предираха отпадане

Оказа се обаче, че направените през зимната пауза промени са с благотворен ефект за отбора, който демонстрира коренно противоположно поведение. Играта му се промени и заслужено няма загубен мач до момента. От сигурен изпадащ през есента в момента възпитаниците на Христо Джоджов са 11-ти с 30 точки далеч от дъното на таблицата. Заради контузии не попаднаха в групата титулярният вратар Петър Плааханов и халф-нападателят Костадин Кацимерски. Радващото е, че Благой Родов се възстанови от контузия, и ще бъде на линия за мача срещу „Марек“, който е днес от 17.00 на стадион „Септември“ в Разлог.

„Имам достатъчно информация за играта на „Марек“, и всичко това съм го свел по мой начин до моите футболисти. Зная как да подходя в събота като домакини, за да победим тима от Дупница”, заяви Христо Джоджов.

Помощник треньорът на “Марек” Светлослав Георгиев пък няма да може да разчита заради наказание на Емил Стоянов. Контузени футболисти няма, и отново играта ще се води от най-опитния Еньо Кръстовчев. „Нагласата е да изиграем един хубав мач на отличния терен в Разлог, и при реално съдийство нека победи по-добрият на терена. Дано да няма ексцесии, на каквито станахме свидетели и потърпевши в Етрополе”, каза Светльо Георгиев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене