ПЪРВО В ТОП ПРЕСА! Ирена и Александър в очакване на първата си рожба

Звездната двойка Ирена и Александър очакват първото си дете. Изпълнителите на Ара Мюзик пазели в тайна щастливата новина, но сега са готови да поделят радостта си със своите почитатели.

През миналата година изпълнителите изненадаха всички след като съобщиха, че са заедно от дълги години, но криели връзката си от медиите и колегите си, за да не навреди на кариерата им.  През юли 2016-а двамата вдигнаха пищна сватба, която дълго ще се помни. Сега двойката е в очакване на първата си рожба и не крият огромното вълнение от предстоящото събитие. До този момент и двамата пазели новината в тайна, но в средата на бременността, решили, че вече е време да споделят благата вест. Засега изпълнителите на „Като две капки вода“ не разкриват пола на бебето, но не крият огромното вълнение от предстоящото събитие. „Безкрайно сме щастливи и с нетърпение появата на нашето дете! Наистина, много е трудно да се опишат с думи емоциите, които изпитваш, когато ти предстои да станеш родител! “, споделиха певците.

Ирена подчертава, че майчинството със сигурност няма да е причина да преустанови кариерата си. „Разбира се, на преден план ще е детето, но в никакъв случай не смятам да загърбя музиката. Напротив, дори и сега работя по нови проекти.“, категорична е талантливата изпълнителка.

Дали обаче Ирена и Александър ще ни изненадат с някоя обща песен, която да надмине успеха на дуета им  „Като две капки вода“ или ще заложат на индивидуални проекти, предстои да разберем.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене