Единствено пред Топ Преса: Новите любимци Miki Group

Miki Group – Млади, талантливи и готини… събраха хиляди фенове за няколко дни. Пеят на няколко езика, свирят на няколко инструмента, но за да ви стане по-ясно кои са те ще ви ги представим, първо в този брой общо като група, а след това и всеки от тях по отделно ще разкаже за себе си…

Една моя приятелка Екатерина Бучинска, ме беше тагнала на видео клип на Miki Group, беше написала: “Да излезем от рамките. Да послушаме нещо различно. Млади, талантливи и нахъсани “музиканти”, намерили музиката не само като препитание, но и за удоволствие, както на своята душевност… така и на чуждата!” и отдолу бях отбелязан с текст: Има какво да се отрази… Щом Катя ги е харесала значи са добри си помислих веднага, с нея се познаваме отдавна, от времето когато тя бе едно от момичетата на музикална компания на която бях зам.шеф. Една добра идея в която участваха много талантливи момичета, едно от тях бе Лилия Стефанова от „Шоуто на Слави“ вокалистката на Ку-ку бенд. Но стига факти и спомени да погледнем към бъдещето и таланта на групата Miki Group.

Здравейте, представете се на читателите на Топ Преса…

–  Здравейте приятели, аз съм Кирил Давидов – Кико на 24 години съм и съм от Кюстендил. Започнах да се занимавам с музика от ранна детска възраст.

– Хей, аз съм Елена и съм от Русе, но от 5 години живея в Благоевград. С музика се занимавам от детската градина, но това е самата истина, не както го казват всички певици само за да направят впечатление. С Мики се познаваме от 5 години. За мен Miki Group е една сбъдната мечта… Иии мноого е яко, чИек!!!

Здравейте, аз съм Сиси на 23 години от Симеоновград. Работя и се занимавам с музика от 8 години. С Мики и Елена се познавам и работя от 2 години. Приехме присърце проекта Miki Group…

Елена: Обаче за цял живот…

Надявам се да ви хареса всичко това което направихме

Здравейте аз съм Мики Любенов от град Кюстендил. Занимава се с музика от 7 години. Бях в 8-9 клас когато започнах да свиря. За мен Miki Group е една сбъдната мечта, защото от една година го имам в главата като идея да реализирам една група, която да е различна и да се отличава от всички групи, които са се появявали до сега на музикалния пазар. Исках групата да бъде точно в такъв състав две певици и певец изпълняващи различни стилове музика, струнен и клавишен инструменти. Радва ме това, че моите колеги и приятели, които много обичам приеха с радост моята идея и съвместно я реализирахме успешно.   Надявам се музикалният проект, които представихме на зрителите и на слушателите да бъде приет с отворено мислене и това, че е различно да не е никакъв претекст, че са смесени стиловете защото в днешно време се търси комерсиализъм. Ние знаем, че правим нещо различно и ми се иска да оценят това че са смесени толкова много стилове в едно с модерен аранжимент и различно изсвирване. Идеята ни е да намерим най-добрата среда, където да се развиваме да се реализираме и  работим и да ни доставя удоволствие това.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Bayraktarski

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене