Местния печат

„Вяра“

Тормоз! Васил Георгиев и Антон Цветков вързали на стълб Найден Борисов от Кюстендил и го боли с вилици

34-годишният Васил Георгиев и 33-годишният Антон Цветков вързали кюстендилец на стълб, били го и го боцкали с вилици. За това изтезание те се разминаха с условни присъди. Найден Борисов бил подложен на този тормоз от двамата с цел да оттегли подадена жалба пред прокуратурата в областния град. Найден се скарва с Димитър Методиев, който го налага солидно – последвали обидни реплики и бой. Именно тогава Найден Борисов подава сигнал до прокуратурата.

ЧСИ Димитър Вълков запорира заради дългове сметките на светския лъв от село Катунци Атанас Лазаров

„Профайл” ЕООД на светския лъв от село Катунци Атанас Лазаров е със запор на сметките заради борчове. Сестрите Мариана и Любка Маркови осъдили фирмата за неплатени сметки, които към днешна дата надхвърлят 3000 лв., съобщиха служители на частния съдебен изпълнител Димитър Вълков, натоварен с делото.

Сестрата на бившата депутатка Ирена Коцева – Вероника Стефанова, полага клетва като нов общински съветник в Самоков на мястото на ГЕРБ депутата Валентин Милушев

Вероника Стефанова, която напусна УС на ГЕРБ – Самоков преди една година, най-вероятно ще стане съветник в ОбС. Вероника Стефанова е сестра на ексдепутатката Ирена Коцева. Очаква се тя да положи клетва на насроченото за 27 април заседание. Валентин Милушев от ГЕРБ, който стана депутат от Софийска област, ще подаде молба за напускане на самоковския парламент и на негово място вероятно ще влезе следващата – Вероника Стефанова.

Чакат се размествания в листата на ГЕРБ в Пиринско:  Димитър Гамишев от Гоце Делчев глади панталони за депутатско    място, ако Бисер Михайлов избере областната управа пред парламента

Лидерът на ГЕРБ Димитър Гамишев от Гоце Делчев e на крачка от депутатско място. Той има реален шанс да влезе в 44-тото НС след разместване на листата на ГЕРБ. Това бе най-коментираната тема вчера в Неврокопско. Шушукаше се, че Александър Манолев от Сандански ще влезе в управленския административен апарат, вероятно в Министерството на туризма. Така той ще освободи депутатско място за 4-тия в листата на ГЕРБ Бисер Михайлов.

Управителят на „Увекс“-Сандански Тодор Гикински след обвинението на прокуратурата за строеж на водопровод без разрешително: Всичко е скалъпено, делото ще падне

Окръжна прокуратура – Благоевград внесе в съда обвинителен акт срещу управителя на „Увекс“ Тодор Гикински от Сандански за изграждане на водопровод в село Кръстиловци, без да има разрешение и без да има предварително проучване за качеството на водата. Според обвинителния акт щетата е за 91 077.18 лв. Потърсен за коментар, Тодор Гикински обясни, че няма никакви основания за обвиненията. „Това е скалъпено обвинение от политици. Делото ще падне. Няма никакви доказателства за това, което е внесено като обвинение. Материалите са закупени от общината. Освен това качеството на водата след последните изследвания е много добро. Няма за какво да ме обвиняват”, категоричен бе Гикински.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене