Знамение на Гроба Господен: Икона на Исус отвори очи! Монахини: Това е предупреждение!

За православните християни появата на чудо е знак за присъствието на Бог винаги и навсякъде. Смята се, че Бог чрез тях ни се разкрива, но и че дава някои предупреждения. Тук можете да видите на снимката от светия кръст в Голгота в храма Гроба Господен в Йерусалим, която е направена преди няколко дни. Защото както твърдят руските медии, на нея може да се види как Спасителят е отворил очи, пише Блиц.

Информацията, която пристигна, е потвърдена от сестрите в манастира в Светата Земя и както се твърди това не е първото чудо, което се е случило в последно време в Йерусалим:

1. Обикновена хартиена икона, от която обилно тече миро, на която е изобразен Спасителя с отворени очи се намира във Витлеем и се пази от игумена на Горненскя манастир Свети Георги.

2. Една от сестрите се излекува от опасна болест и всички ние се молихме за нейното оздравяване. „Ние видяхме, когато се молихме на иконата на Дева Мария, че тя отвори очи. Сега тази икона е повредена от пожар“, разказва една от сестрите в манастира.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене