Десетки се включиха в кампанията за пролетно почистване на Разлог

Ежегодно през пролетта Община Разлог организира почистване на града, като по традиция призовава и жителите на града да се включат.

Общинската администрация в Разлог осигури транспорт за извозване на събраните отпадъци от почистените междублокови пространства, учреждения, училища и улици.

Жителите на Разлог масово се включиха в почистването, а едни от най-активните в инициативата бяха служителите от ОДЗ „Елиза Астинова“ със своите филиали.

В пролетното почистване се включиха и потребителите от Дневен център за стари хора в Разлог. Всяка година те почистват зелените площи на парка от страната на центъра.

Възрастните хора почистиха терена със собствени уреди, окопаха земята, изрязаха храстите и засадиха нови цветя. Сред инициаторите бе 82-годишната Йордана Василева, която е най-възрастната участничка в почистването на парка.

От няколко дни Община Разлог започна миенето на улиците по града и населените места в общината. Освежаването и почистването на града и населените места придава още повече красота и уют и спомага жителите и гостите на общината да почувстват дните до Великден и самия празник още по-вълнуващи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене