Бивш футболист на „Пирин“(Гоце Делчев) се превърна в герой за „Септември“(Симитли)

Победа с 2:0 и пропусната дузпа, футболистите на Спас Стоименов, добавиха още 3 точки в актива си

През първата част на срещата, симитличани нямаха много добри положения, които да реализират, а капитанът на отбора Анатоли Лулейски пропусна да отбележи дузпа отсъдена в полза на „Септември“. 11-метровият наказателен удар дойде в 32-рата минута, когато след центриране на Георги Пейчев, Ибрахим Алим стреля, но ударът му намери ръката на противников състезател,след което бе отсъдена дузпа за „Септември“. До края на първата част, нямаше голови ситуации от страна на двата отбора..

Бившият футболист на „Пирин“(Гоце Делчев) Ибрахим Алим стана герой на мача срещу „Балкан“(Ботевград)

Домакините стигнаха до гол все пак. Той падна в 52-рата минута, след удар на Асен Топузов, топката намери горната греда и попадна у бившия футболист на „Пирин“(Гоце Делчев) Ибрахим Алим, който отбеляза за 1:0. Много бързо след това, в 62-рата минута, късметът се усмихна отново на Ибрахим Алим, който след много добро подаване от Стоилков добави още един гол във вратата на Балкан за 2:0.

Спас Стоименов  коментира след мача: „Първото полувреме играхме срещу отбор, който беше с 11 човека в своята половина и въпреки това изпуснахме дузпа. Имахме много проблеми.През второто полувреме коригирахме някои грешки във фаза атака и играта ни се получи. Вкарахме два гола, които Алим реализира прекрасно. Можехме да вкараме още голове според мен, но не се получи.Вече мислим за мача срещу „Велбъжд“  в събота. Всички наказани ще се завърнат за този мач и вече мислим за 3 точки и за победа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене