Скандално! Подробностите около боя във Второ основно училище в Благоевград! Пострадалото дете е син на общинска служителка

Скарали са се за взета шапка, боят се изнесъл в коридора, според директора агресивният ученик е пил енергийна напитка

Шестокласник от Второ основно училище в Благоевград пострада сериозно след бой със свой връстник, инцидентът станал по време на футболен мач в салона на училището, за което struma. com съобщи пръв. 12-годишните спортували, заради топката две от момчетата се скарали и с ритник едно от тях ритнало другото. Зверският ритник повалил шестокласника на земята, при падането той счупил ръката си.
Пострадалото дете е син на общинска служителка. Според свидетели децата спорили, никой не предполагал, че едното от тях ще избухне в подобна агресия. Отново се направи опит случая да бъде неглижиран, като безобидна детска игра завършила нелепо. Някой от свидетелите твърдят, че двамата се „закачали“.
Преди минути разговаряхме с директора на училището, който заяви: Довечера се събира педагогическият съвет, който да вземе решение какво ще е наказанието за ученика, ударил връстника си. Моята информация, е че са се сбили в коридора на училището заради взета шапка. Казаха ми също, че ученикът е пил енергийна напитка, която му е дала „криле“. Взети са всички необходими мерки, извикани са родителите му, каза още той.
Припомняме, че за подобни инциденти напоследък ви съобщаваме много често. Ученици се биха зверски в строителния техникум, преди това счупиха носа на ученик от елитна гимназия в час по история. За агресията в училищата сме съобщавали независимо от опитите подобни случаи да бъдат потулени. Във второ основно обаче, директорът бе категоричен „Вероятно ще се наложи да преместим ученика, набил другарчето си в друго училище.“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене