Местния печат

„Вяра“

Данъчният чиновник в община Сандански Кирил Маламов съсече Яне Янев на сесия: Защо преби баща ми Страхил?

„Янев, защо преби баща ми? Защо хора като теб заемат високи постове и управляват човешките съдби, не те ли е срам да заемаш това място в ОбС – Сандански? Тук ли е мястото на такива като теб?”, с тези сурови въпроси, отправени от млад мъж към съветника и лидер на РЗС Янев Янев, стартира сесията в Сандански вчера. Мъжът влезе в залата, отправи се към Янев и го засипа с въпроси. В пълната тишина Яне Янев извика: „Как може такива лица да влизат на сесията?”.

Кметът Кирил Котев отваря кино в Сандански, трима инвеститори напират да вземат залата в Културния дом под наем

Кметът на община Сандански Кирил Котев задвижи проект, който ще възкреси пустеещата сграда на Културния дом в южната община, превръщайки я в дом на седмото изкуство. Котев заяви пред Общинския съвет, че има трима мераклии да направят киносалон в зрителната зала на Културния дом. С няколко часа бурни дебати съветниците коваха открито критериите за конкурса и проекта на договор за наем. В крайна сметка всички дадоха съгласието си кметът Котев да организира публично оповестен конкурс.

Съветниците Петър Галчев, Лазар Захов, К. Загорчин и Малин Бистрин спрягани за зам.-кметове на Банско

Общинските съветници Петър Галчев, Лазар Захов, Костадин Загорчин, който е и шеф ВиК, клон Разлог, и Малин Бистрин, председател на туристическия бизнес в града, са четирите имена, спрягани за зам.-кметове на Банско, научи „Вяра”.

Депутатът кметски син Стефан Апостолов от Симитли свири дербито ЦСКА – „Лудогорец“

Избpаният за наpоден пpедcтавител фyтболен pефеp Стефан Апостолов от Симитли бе определен да ръководи дербито от последния кръг на редовния сезон на дербито от Първа лига между ЦСКА и „Лудогорец“.

Марката на 14 механи „Уникално Банско” разбуни духовете на съветниците, Костадин Думанов: Опитвате се да направите политика, а не туризъм

Марката за възраждане на традициите „Уникално Банско” разбуни духовете на съветниците по време на заседание на ОбС в курортното градче. Спорът възникна по време на разглеждане на точката по  Програмата за развитие на туризма в община Банско за 2017 г.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене