Местния печат

„Вяра“

Петър от Кюстендил се самоуби със скок от 5-ия етаж на болницата

56-годишен кюстендилец се хвърли от 5-ия етаж на интензивния сектор на кюстендилската болница. Петър е починал на място, а медицинският екип само констатирал смъртта. Получил е тежка политравма, предстои да му бъде направена аутопсия, след като изминат 24 часа от смъртта. Криминалисти са направили оглед на местопроизшествието. Според запознати мъжът бил с психично заболяване и предния ден е правил опит за самоубийство с хапчета в дома си.

Опитният ас от Пловдив А. Андреев се „приземява” на летището край Сапарева баня, ще „хвърля” туристи от самолети

Парашутът на Сапарева баня се отвори, след като изпълнителният директор на летището в Пловдив Андрей Андреев е заявил решението си пред местния парламент да модернизира и поддържа аеропорта край курорта. Опитният летец има намерение да привлече в Сапарева баня любителите на силните усещания, като на летището разкрие база за скачане с парашут.

Благоевградчани луднаха по домашно масло и българска моцарела за 8 лв./кг, търговци признаха: Нямаме сертифика

Домашно произведено сирене, кашкавал и масло са хит на пазара в Благоевград. Въпреки забраната им от Агенцията по безопасност на храните заради неясни условия на производство все повече хора ги купуват. Най-дълги опашки се извиват пред производители от Аврамово, които всяка сряда редят буци сирене и кашкавал, опаковани в найлонови торбички.

Психиатърът д-р Александър Паризов оглави общинската болница в Дупница

Д-р Александър Паризов е временният управител на МБАЛ „Св. Иван Рилски” в Дупница, съобщиха от общинския пресцентър. Досегашният шеф на отделението по психиатрия към общинската болница е поел ангажимента на среща на кмета Методи Чимев с ръководството на здравното заведение и завеждащите отделенията, инициирана от градоначалника.

8 гурбетчии от Румъния се обърнаха с два микробуса край Дупница на път за Италия

8 румънци оцеляха по чудо, след като микробусът им, теглещ друг микробус, се преобърна на 100 м край тунела при Дупница в посока Благоевград. Във возилото пътували петима възрастни и три деца. Случайни минувачи се обадили на телефон 112, на място пристигнала и линейка.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене