„Беласица“(Петрич) отпадна от турнира за Аматьорската купа

Отборът на ЦСКА 1948 се класира за полуфиналите за Купата на Аматьорската лига. Играчите на Валентин Илиев победиха с 3:1 състава на „Беласица“(Петрич)
Попаденията на стадиона в Герман паднаха през втората част. В 49-ата минута Спас Спасов откри резултата. Четири минути по-късно Марио Димитров направи 2:0. Третото попадение в мрежата на Бела заби Атанас Кръстев, а крайният резултат оформи Кристиян Дудов.
 ЦСКА 1948 - Беласица(Петрич)Този успех праща ЦСКА 1948 на полуфиналите за Купата. Другите тимове, които са сред най-добрите аматьори са – „Литекс“, „Черноморец“(Балчик) и „Родопа“(Смолян).Двубоят започна с натиск на тима на Валентин Илиев. Играчите на „червените“ бяха по-активният отбор, но атакуващите футболисти на ЦСКА 1948 пропуснаха възможности за гол. Най-чистата ситуация се откри пред капитана Калоян Стефанов, но атакуващият футболист пропусна да накаже стража на „Беласица“. При 0:0 завърши и първата част.
 ЦСКА 1948 - Беласица(Петрич)Второто полувреме започна отлично за ЦСКА 1948. Първият гол в срещата падна в 49-ата минута, а в негов автор се превърна Спас Спасов. В 53-ата резултатът стана 2:0. Атанас Кръстев проби и намери Марио Димитров, който с удар от дистанция се разписа във вратата на „Бела“.
 ЦСКА 1948 - Беласица(Петрич)В 71-ата минута „червените“ направиха резултата класически. Попадението реализира Атанас Кръстев, който също матира стража на гостите от Петрич с шут от разстояние. В 80-ата минута Бела намали резултата. Кристиян Дудов се възползва от грешка на „червените“ и с красиво воле се разписа. Секунди по-късно резервата Кирил Атанасов получи два жълти картона и остави тима с човек по-малко.
 ЦСКА 1948 - Беласица(Петрич)В 85-ата минута Кристиян Стоилов получи перфектна възможност да върне интригата на стадиона в Герман, но халфът на „Беласица“ пропусна. Това бе и последната по-интересна ситуация в двубоя.
sportal.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене