Ученици от Разлог обмениха опит с връстници в Полша

Учениците Янка Илиева, Ива Рупчина и Мартин Хаджиев от 10 „а” клас на СУ „Братя Каназиреви” в град Разлог взеха активно участие в дейностите по проект „Бизнес без култура е нищо“, който се финансира по Програма „Еразъм +”. Те участваха в седемдневен младежки обмен в Полша заедно с младежи от страната-домакин, Румъния и Хърватска. Проектът се реализира от полския “Институт за икономическа дипломация” в сътрудничество с партньора от България – Сдружение „Дестинация Разлог”, както и с партньори от Румъния и Хърватска. Ръководител на българската група бе Йордан Кацарски от сдружението.

По време на младежкия обмен участниците обсъдиха теми свързани с предприемачеството, бизнеса и културното разбирателство, подготвиха бъдещи проекти, водеха бизнес преговори, участваха в поредица от работни срещи за развитие на практическите им умения, както и за повишаване на тяхната информираност за имигрантите и насърчаване на европейската интеграция. Незабравими емоции за всички участници донесе посещението на град Краков.

Българските младежи впечатлиха всички с отлично владеене на английски език и представиха България под звуците на българска музика.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене