Местния печат

„Вяра“

Работникът Георги Методиев от скелето пред блок „Отец Паисий” №13 в Дупница: Подписах договор пред Костадин Костадинов и баща му Круме

„Общинският съветник Костадин Костадинов участва ли като подизпълнител на обекти по програмата за енергийна ефективност?”, захапа колегата си от ОбС – Дупница екскметът Пламен Соколов.  „Аз съм страхотен шовинист, за мен преди всичко е интересът на града. Как е възможно Костадин Костадинов да е подизпълнител, това го чувам отвсякъде. Искам да попитам как спечели този човек? Първо сме дупничани, после сме с партийни пристрастия. Това търговия с влияние ли е? Съпругата му е в общината, а той по строителните площадки”, заяви Соколов на почивка по време на една от последните сесии на ОбС в Дупница.

Евгения Гончева с БМВ спечели тазгодишното рали за дами в Самоков, Радостина Ангелова грабна златото в малкия клас до 1800 cc

С много емоции завърши тазгодишно дамско рали. 2017 година ще остане в историята на ралито с гостуването на топ пилота Крум Дончев, който лично ръководеше инструктажа на дамите. Заедно те обиколиха двете трасета непосредствено преди старта.

Любчо Американски от Благоевград: Хвърлих 20 000 по бившето си гадже, певицата Николета, за малко да й подаря мерцедес за 60 000 лв.

С 20 000 лв. олекнал джобът на популярния благоевградчанин Любчо Илиев, по прякор Американски, след рандеву с фолкпевицата Николета, негово бивше гадже, разказа самият Илиев. Клюка пък гласи, че певицата за много малко щяла да се сдобие с луксозен мерцедес за над 60 000 лева, поръчан от Любчо. Бившият футболист на „Пирин” (Благоевград) е лежал и в ареста. Николета ходела на свиждане, кълнейки му се във вярност и любов. Американски пък само давал и давал.

Кметът на разбунтувалото се Големо село Васил Васев за исканията: От ТЕЦ-а даваха по 500 лв. за събора на селото, сега и 1 лев не се дава, а дишаме отровите от десетилетия 

190 жители на Големо село са се подписали под искането за провеждането на референдум за преминаване на населеното място от община Бобов дол към община Дупница. Подписката с настояване за административната промяна е внесена в деловодствата на общинските съвети в Бобов дол и Дупница във вторник.

Ева Вукадинова прегърна титлата на държавения шампионат по ски на Боровец

Злато, два сребърни и един бронзов медал попълниха клубната витрина на „Боровец“ след първото състезание от държавното първенство за момичета и момчета до 14 и до 16-годишна възраст на Боровец. В супер гигантския слалом, състоял се на писта „Попангелов“, със златен медал се окичи чаровната Ева Вукадинова. Тя измина трасето за впечатляващите 1:10,97 мин, изпреварвайки абсолютната фаворитка Елеонора Досева от „Мотен“ с 39 стотни. Третото място тук окупира друга представителка на домакините -Симона Скробанска (1:12,75), а Никол Николова остана на четвърта с време 1:16,50 мин.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене