След изпълнените обещания на Ревански хората в град Белица припознаха ДПС

Обещанията са за това, за да се спазват. Това е веруюто на кмета на община Белица от ДПС – Радослав Ревански. И работата му от ноември 2015 г., когато едва 30-годишен встъпи в длъжност, вече дава резултати. Невиждано обединение на ДПС, на жителите на град Белица се забелязва тези дни. За първи път ДПС проведе събрание в читалището в общинския център, на което присъстваха градоначалникът и кандидат-депутатите Сабрие Сапунджиева и Бекир Бекир.

И на него стана ясно, че хората в общинския център и останалите селища виждат разликата между настоящия и предишния управник. Младият и амбициозен кмет Радослав Ревански изпълнява обещаното пред хората от Белица и общината. Преди дни стартира ремонтът на пътната инфраструктура на града и селата. Главните улици в общинския център, които не са ремонтирани години наред, скоро ще имат съвсем нова визия. Ще се подменят съществуващите бордюри, пътната настилка, ще има дейности по отводняването. С пълна пара вървят работата на трибуните на градския стадион в Белица и монтажът на ажурна ограда. В селата Краище и Дагоново е предвидено частично асфалтиране на площадите пред кметствата.

„До края на май поетият ангажимент от мен ще бъде изпълнен. Показателно е, че за тези 16 месеца като кмет получих доста награди и отличия. Но те не са мен, а са за общинска администрация и за всички жители на общината”, заяви градоначалникът на Белица. На зимния празник в курорта Семково миналия месец гост бе вицепрезидентът Илияна Йотова. Тя увери Ревански, че общината има пълната подкрепа на президентската институция за развитието на курорта и превръщането му в туристическа дестинация за наши и чужди гости. „Винаги съм вярвам, че можем да възродим славата на това райско кътче в Рила планина, затова по моя инициатива възстановихме този зимен празник миналата година. Все повече инвеститори идват и се интересуват от възможността да вложат парите си тук. Бизнес средата се подобрява, а това означава, че посоката ни е правилна. Бизнесът иска три основни неща – спокойствие, предизвикателство и свобода. Бяха ни одобрени доста проекти, очакваме да подпишем договори по нови.  Населените места се променят и стават по-добри места за живеене”, каза още кметът Радослав Ревански.

*Предизборна публикация съгласно Изборния кодекс

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене