СКАНДАЛ!!! Бой и 3 червени картона в съседското дерби между „Германея“ и „Марек“ в Сапарева баня

Гоктите от  Дупница спечелиха с 2:1 като гост и засилиха отбора от Сапарева баня към аматьорските групи. Срещата бе от 22-ия кръг на Югозадната трета лига и ще се запомни с невиждания бой на стадиона в Сапарева баня.

На няколко пъти на терена влиза и полиция да успокоява страстите. При втория случай на терена в 60 -тата минута двата отбора се млатиха повече от 5 минути , но главния съдия Иван Иванов вдигна червен картон само на Росен Йорданов от Марек. Всичко тръгна от Димитър Чечев, който е  играл за Германея и провокира бившите си съотборници.  На терена  в мелето участваха и треньори, резерви и…дори и публика.

Преди това червени картони получиха Юли Аргиров от домакините след 22 минути  игра и Димитър Владимиров от Марек 3 минути преди края на първото полувреме.

Така   в крайна сметка дупничани завършиха срещата с 9 футболисти, а домакините с 10. 
Тимът на Германея поведе в резултата с гол на Петър Янкулски в 50-тата, но Марек намери сили за обрат, макар вече да бе получил 2 червени картона. В 75-ата минута Николай Николов изравни от пряк свободен удар, а в 80-ата минута Робертин Атанасов вкара дежурното си попадение за 1:2 с красив прехвърлящ удар.

  • Дежурен делегат на срещата бе секретарят на АФЛ Александър Шатровски .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене