Минка Капитанова игра хоро редом до Мустафа Карадайъ в Дебрен

Минка Капитанова се хвана на хорото до лидера на ДПС Мустафа Карадайъ и до областния председател на Движението в Пиринско Ведат Хюсеин.

Това се случи по време на предизборната среща на партията в гърменското село Дебрен. Капитанова пристигна с Централния предизборен щаб на ДПС и с всички кандидат-депутати за Благоевградска област. Още щом стъпиха на площада в Дебрен, всички извиха голямо хоро на площада.

„Мили хора, отново предстоят избори, предстои важно решение, което ще бъде съдбовно и от голямо значение за всички нас. Аз, като кмет на община Гърмен, отново съм помолена и приех да подкрепя ДПС. Имаме ново ръководство, нови лица, идеи, които трябва да се осъществят в 44 Народно събрание“, призова Капитанова.

„Уважаеми хора, мисля, че разумът ще наддеелле и ДПС ще победи. Нека всички заедно да се сплотим и обединим, за благото на всичики нас“, допълни от сцената Минка Капитанова.

Появата й на предизборния митинг на ДПС в Дебрен изненада мнозина от местните жители, които припомниха, че на последните кметски избори Минка Капитанова, издигната от местна коалиция, победи кандидата на ДПС за кмет на общината Ахмед Башев.

Заради решението й да се еманципира от ДПС, тя бе на косъм от изключване от партията, но до тази мярка така и не се стигна. Въпреки че спечели балотажа срещу Башев с подкрепата на други партии, а не на Движението за права и свободи, самата Капитанова винаги е казвала, че остава свързана с ДПС и никога няма да стане член на друга политическа структура.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене