„Вихрен“ не успя да победи „Хебър“ и остана в зоната на изпадащите

Отборите на „Вихрен“ и „Хебър“ завършиха наравно 1:1 в среща от 21-ия кръг на Югозападната трета лига

Двата отбора си поделиха по едно полувреме, а и двата гола паднаха от дузпи, а след двубоя тимът от курортния град продължава да бъде предпоследен като единственият клуб след него е „Чепинец“. В крайна сметка санданчани могат да съжаляват, че изпуснаха да изпреварят „Германея“, който загуби с 3:1 като гост на „Свобода“(Пещера). Малка утеха за отбора от южния град е, че успя да се доближи до сапаревобанчани на 1 т. разлика.

Цветелин Тонев бе фаулиран в наказателното поле и и именно той от бялата точка вкара за 0:1 в 34-та минута. 4 минути по-късно отново Тонев изскочи сам срещу вратаря на домакините но пропусна.

В 49-та минута главният съдия Радослав Илиев отсъди спорна дузпа за игра с ръка в полза на домакините. Помощникът му маркира аут при едно центриране в наказателното поле, но Илиев видя дузпа. Капитанът Валери Георгиев я превърна в гол и изравни резултата. До края на мача влезлия като резерва Здравко Лазаров-Електричката пропусна чисто положение за Хебър.

Срещата бе от много по-голямо значение за домакините ,които са на предпоследното място. В сряда „Вихрен“ гостува на „Септември“(Симитли).

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене